Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Wesele cuckoldowym zakończeniem.

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedy siedziała na Olku, Tomek z drugim kolegą, podeszli do niej i wkladali jęk kitasu do buzi i palce w tylek. Kazali podać żel i nagle Tomek delikatnie zaczą składać kutasa w jej dupe. Dosłownie po 5 minutach zabawy zrzucili ją z siebie, kazali uklęknąć i zaczęli po kolei się spuszczać na jej ciało i potem znowu delikatnie wchodzić w jej cipke mokrymi kutasami. Spojrzała na mnie, uśmiechnęła się, kazała. Podejść do siebie i mnie pocałowała. Potem zabrała mojego kutasa i dużo mi nie było trzeba i poprawiłem po nich... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy chłopaki byli pod prysznicem, my. Mieliśmy czas dla siebie. Oboje stwierdziliśmy, że to naprawdę super spotkanie i Klaudię mega jutro będzie piekła cipka, a ja będę mega nabuzowany przez tą sytuację.. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po chłopach do łazienki poszła Klaudia przebrać się w kolejne wdzianko. Chłopaki znowu powiedzieli ze mma mega żonę, ale teraz zalewają jej cipe i dupe i ze jako Rogacz mam to wylizac. Też się nakręcilo tym klimatem. Poprosili też żebym każdego z nich włożył w. Cipke... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy wyszła miała rozpuszczone włosy, czarny body stocking z wycięciami i srebrne kurewskie szpilki na koturnie. Po wyjściu padła na czworaka i tak do nich podeszła zaczęła. Obciągać, ja dobrałem się do cipki liżąc ją namiętnością, po chwili tomek się położył, zabrał moja rękę na jego kutasa i kazał żeby Klaudia na nim usiadła, po malu się nabijała, a ja złapałem ją za biodra i poruszałem po jego kitasie, kiedy obciagala kutasy. Wyjęła je z buzi i krzyknęła że uwielbia być taką kurwą. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Olek kazał podać żel... Nasmarował całego swojego kutasa, ja nasmarowalem cipke klaudi i kazaliśmy jej na nim delikatnie usiąść na odwróconego jeźdźca. Była tak podniecona że przez. Jęk grymas. Przemawiała przyjemność w końcu udało się, następnie tomek wszedł w jej cipke, a następny kolega zrobił sobie odpoczynek. Kiedy ją tak bzykali krzyczała widzisz Rogaczu potrzebowałam duże kutasy uwielbiam być taką kurwą... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tomek nie wytrzymał długo i zlał się w jej cipke, potem Arek go zastąpił i też długo nie wytrzymał. Najdłużej bzykal ją Olek który prawie zajechał jej tylek. Kiedy chłopaki z niej wyszło, a olek cały czas działał podszedłem i zaczolem wylizywać jej cipke, która była słona od spermy, że która się z niej wylewała... Potem sam. W. Nią wszedłem, wtedy olek również się spuścił i zalał cały jej tylek,zrzuciłem ją z jego oparłem o ścianę i zacząłem bzykac 2 cipke. Sperma Olka skapywala mi po kutasie wylewając się z jej tyłka. Podczas gdy ja bzykalem mówiła ostre słówka czy. Mi się podoba itd. Przed finiszem wyciagnolem i też wsadziłem w jej mokry od spermy tylek, ona w tym czasie bawiła się. Swoją cipka i go zalałem... Kotka doszła razem ze. Mną nie zdarzało się to często. Położyliśmy się i całowaliśmy się namiętnie, wyznając jak. Mocno się kochamy... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopaki kazali jej iść do łazienki się przebrać i przygotować ma następna zabawę... Kiedy była w łazience znowu się przebierać, chłopaki przygotowali jej opaskę na twarz... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy wyszła miała na sobie stanik podtrzymujący tylko piersi, majtki z rozcięciem, pończochy kabaretki i wysokie przezroczyste szpilki na koturnie. Prosiła tylko żeby majtki zdjąć żeby nie było otarć... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Arek od razu rzucił ją na blat, rozłożył nogi, nasmarował żelem i włożył kutasa w jej dupe... Kiedy. Ją ruchał chłopaki patrzyli i tylko bawili się swoimi kutasami. Arek strasznie sam chciał ją zerżnąć, na co chłopaki przystali. Podczas gdy kotka się mylą zapytali czy mogę iść na 30.minut na górę, żeby była ona TYLKO ICH, zgodziłem się słuchając tylko dźwięków które wydaje moja ukochana. Grzmocili ją strasznie. Kiedy wszedłem olek z Tomkiem bzykali ją w cipke, a Arek siedział już na kanapie po finiszu... Dostała kolejnego orgazmu całą się trzęsąc, nie wiedziała co się dzieje... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...