Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Wesele cuckoldowym zakończeniem.

Rekomendowane odpowiedzi

Mega dużo błędów i ciężko się to czyta. Popracujcie nad tym i będzie ok ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Idzie się domyślić w miejscach błędów... Super opowiadanie piszcie dalej! 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po przyjezdzie do domu skupiliśmy się na pracy. Ależ pisał parę razy jednak napisaliśmy, że się sami odezwiemy jak będziemy mieli czas. Nie trzeba było mu powtarzać 2 razy zrozumiał. Wiele rozmawialiśmy o tym co się stało oraz o naszych fantazjach. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Stwierdziliśmy, że alex jest super ale jednak wspólnie stwierdziliśmy, że fajnie było by poszukać też jakiejś alternatywy. Białego faceta z dużym kutasem, który jest na wiele otwarty. Stwierdziliśmy, że spotkanie zorganizujemy za 2 miesiące w 3 miesiące, podczas weekendu. Zaczęliśmy od zarezerwowania apartamentu z dużym, łóżkiem sofą oraz stołem z super widokiem oraz dodania ogłoszenia na paru portalach. Standardowo wiadomości były setki, jednak bardzo mało wartościowych. Z około 120 zgłoszeń realnie zaczęliśmy pisać z 10 facetami, z których potem realnych i wartych uwagi okazało się 3. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ze wszystkimi pisała Klaudia. Warunkiem naszego castingu było wysłanie zdjęcia swojej sylwetki, kutasa oraz parę słów o sobie. Kutas musiał być nie mniejszy jak 20 cm :) ostatecznie faktycznie po wymianie wielu, zdjęcia, filmów i wiadomości zostało 3 na placu boju. Wszyscy mega przystojni 8 zadbani, powyżej 190 cm wzrostu i z dużymi kutasami. Podczas rozmów telefonicznych każdy zrobił na klaudi wrażenie. Każdy z nich miał już pewne doświadczenie. Byli w wieku 22, 27 i 39 lat. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Klaudia było się naprawdę ciężko zdecydować... Nie ukrywaliśmy przed nimi niczego, poinformowaliśmy, ich że są inni kandydaci i zdecydowaliśmy się spotkać ze wszystkimi 3 naraz i na żywo zdecydować. Który będzie najlepszy, najbardziej uwiedzie hotkę ten wraca z nami. Dodatkowo wszystkich 3 poprosiliśmy o badania, żeby móc bawić się na całego... Z tym nie było problemu. Rozmawialiśmy z nimi jak by widzieli spotkanie, jakie wdzianko itdm każdy miał inną, koncepcje więc Klaudia zabrała torbę pełną strojów i butów ze sobą. Kiedy nadszedł ten dzień, zaraz po pracy wyjechaliśmy w stronę Gdańska, spakowaliśmy się dzień wcześniej. Najważniejsza była jedna walizka z rzeczami klaudi. Podczas jazdy duzo rozmawialiśmy, Klaudia parę razy zrobiła mi loda po drodze, drocząc się ze mną i rzucając głupimi, zboczonymi tekstami... W końcu dojechaliśmy na miejsce był piątek około godziny 19. Wszyscy potwierdzili obecność o 22 na mieście na kolacji na której mieliśmy się poznać. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po przyjeździe kochaliśmy się 2 razy z finałem w środku, strasznie mnie i ją podniecała ta cała sytuacja. Po 2 razie skoczyłem pod prysznic na szybko i zostawiłem łazienkę dla niej, wiedziałem, że zejdzie jej kawał czasu. Po prysznicu, jeszcze świeżo ogoliła nogi i cipke z tyleczkiem pomogłem jej ja. Gdy była już cała gładka, zaczęła się balsamować, potem założyła bieliznę czarny koronkowy stanik i koronkowe majtki i zaczęła robić sobie makijaż. Oboje stwierdziliśmy, że ma być mega wyzywający, że jak wejdziemy do knajpy i chłopaki będą czekali zrobią szenki do podłogi. Klaudia świeżo co przedłużyła rzęsy, które były mega uwodzicielski, nałożyła na nie czarny tlusz, zrobiła makijaż na prawdziwego kociaka, typu mega uwodzicielska business woman, pomalowała usta ma czerwono tak jak paznokcie u stup i dłoni. Kosmetyczka zdziwiła się gdy w czwartek Klaudia zażyczyła sobie dłuższe niż w zwykle paznokcie, typu szpony w kształt migdała. Sam oniemiałem jak ją Obaczyłem. Gdy wyszła z łazienki założyła pas do pończochy czarne pończochy, zakończone koronką, sukienkę z dużym dekoldem nie była to mini, ale też nie była długa, dodatkowo odsłaniającą jej całe plecy. Na nogi założyła bardzo wysokie szpilki na koturnie czarne z czerwoną podeszwą. Dla podkręcenia pikanterii założyła okulary zerówki. Kiedy ją zobaczyłem nie mogłem wyjść z podziwu. Zabraliśmy taxi i ruszyliśmy w drogę. Kiedy szliśmy od taksówki do restauracji nie było faceta, który by się nie obejrzał za moją kobietą.. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy dotarliśmy na miejsce spuznieni 30 minut wszyscy w 3 czekali na miejscu z cpolerem w którym chłodziła się wódka,  chłopaki się już sami dobrze zapoznalim Okazało się że 2 z nich się zna, tylko żadne nie wiedział jak 2 się bawi. Kiedy zobaczyli Klaudię, było głośne looo, przywitała się z każdym z nich buziakiem, ja z każdym z nich uścisnąłem dłoń. Siedliśmy i zaczęliśmy rozmawiać. Rozmowa się mega kleiła, każdy z nich był mega sympatyczny, na wysokim poziomie i każdy z nich uwodził ją niesamowicie. Zjedliśmy dobra kolacje, zamówiliśmy dodatkowy kubełek alkoholu, żeby żona się wyluzowała, chodziaz przy chłopach to nie było trodne. Stwierdziliśmy, że idziemy trochę potańczyć do jednego z klubów i tam zdecydujemy co robimy. Kiedy chciałem płacić, chłopaki odsunęli moją rękę in powiedzieli, że dzisiejszy wieczór oni sponsorują. Kiedy wyszliśmy, brali na zmianę Klaudię między siebie w środek. Kiedy szli ją miałem okazję porozmawiać na osobności z każdym z nich... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do jednego z lepszych klubów weszliśmy bez kolejki bo jak się okazało jeden z naszych znajomych był jego współwłaścicielem. Na miejscu siedliśmy w strefie vip z własną lożą na której już czekał na nas koszyk owoców, przekąski, szampan i wódka oraz napoje na przepitke. Gospodarz polał nam wszystkim i wypilismy zdrowie za dzisiejszy wieczór. Nasza loża była całkowicie zalryta przesuwanymi drzwiami, które można było zamykać, więc nie było możliwości, że ktoś zobaczy co robimy. Gdy otwieraliśmy drzwi od loży, wychodziło się prosto na parkiet. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...