Skocz do zawartości
MP2020

Marzenia senne...Sny orgazmiczne

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Dreamer pisze:

powiem szczerze... nie było to przyjemne przeżycie, a raczej byłem zażenowany

W sumie, to zależy z kim w tym czasie śpisz, czy łóżko jest Twoje i kto zajmuje się praniem pościeli

• Lubię 2
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

spałem sam, łóżko hotelowe, ja na szkoleniu z dala od żony... nadal niefajnie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Dreamer pisze:

spałem sam, łóżko hotelowe, ja na szkoleniu z dala od żony... nadal niefajnie

Ale dlaczego niefajnie?

Lula.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Sailor&Lula pisze:

Ale dlaczego niefajnie?

Lula.

myślę, że dlatego, że byłem totalnie zaskoczony sytuacją, nie zdarzyło mi się to nigdy wcześniej ani nigdy później, moja ówczesna konstrukcja psychiczna powodowała, że widziałem w tym coś złego, a przynajmniej nie licującego powadze faceta w związku a nie nastolatka... teraz jak na to patrzę to pewnie wystarczyło lekko się ogarnąć, przewrócić na drugi bok i cieszyć się z orgazmu, ale wtedy zamiast tego czułem do siebie lekki niesmak. To tylko dowodzi tego, że bardzo trudno wyjść poza pewne utarte schematy, które mamy w głowie, co może (niestety skutecznie) psuć w sumie przyjemne przeżycia.

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moje sny erotyczne kończyły się w większości pobudką w momencie najbardziej kulminacyjnym , ale za to z szybciej bijącym sercem i z fantazjami jego zakończenia

/Ona. 

• Lubię 4
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, rita pisze:

Pff...to samo słyszałam o kobiecym wytrysku a potem wyszło, że było to kwestią zmiany układu palców w pochwie i odrobiny techniki.

#kurtyna

:D 

7 godzin temu, Sailor&Lula pisze:

Powiedz to kobietom, które miały wkładane palce na te magiczne sposoby i NIC.

Albo tym, które squirtają od stymulacji zewnętrznej części łechtaczki. 

Albo tylko od stymulacji mózgu. Na przykład przez sen. 

Squirt niby jest "prosty jak jebanie", no ale jak dla mnie - jebanie wcale nie jest takie proste  ;)

PS Sama jestem doskonałym przykładem, że nie chodzi tylko o technikę. Wprawdzie gdy u smarkatej hot wife, jaką byłam u początku swej przygody, pierwszy squirt został wywołany przez kochanka ręcznie, to gdy wróciłam do domu okazało się, mogę tryskać także podczas seksu z Sailorem. A Jemu się magicznie przez to wydarzenie kutas i technika pieprzenia mnie nie zmieniły. I tak już przez lata zostało - z Sailorem jako osobą, wobec której jestem bardzo otwarta, tryskam w 90% podczas normalnej penetracji. Nie tryskam z nim tylko wtedy, jak mam jakąś blokadę we łbie.

No ale to już trochę OT, wracamy  ;)

Lula.

I obie macie rację bo ani orgazm orgazmowi nie równy ani squirt do którego można dojść na wiele sposobów. Impuls może wypłynąć z głowy nawet przy "zwykłym seksie" (nawet nie ostrym) i o to najtrudniej albo można go nieco "wymusić" odpowiednią techniką. Nie zawsze i nie u każdej bo potrzebne jest do tego jeszcze kilka czynników takich jak chociażby preferowanie ogólnie mocniejszych pieszczot i stymulacji. Dalej mamy natomiast wszelkie "forced orgasm" które jednak są "miłe" jedynie dla wąskiej grupy uległych kobiet. 

A w temacie wątku niestety zbyt dużo nie powiem. Nawet zwykłe erotyczne sny miewam niezmiernie rzadko ;) 

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Droga Mp2020 :) 

super temat:)

Ale co Ty piszesz? orgazm senny z mężem a fuj:) Jak możesz ... :) Pan od papryczek, kochanek to rozumiem

A tak to takie zwykłe, zaściankowe, Polskie, katolickie, nie nowoczesne, nie europejskie. Wsydz się :)!!!! 

No chyba że to mąz kolezanki to rozumiem:)

A teraz do tematu:

pobudki takowe miewałem w mlodości - może nawet nie pobudki tylko rano mogłem stwierdzić iż noc była miła:)

w moim dorosłym zyciu zanikły one na dłuuugo i myślełem że nie wrócą aż zrezygonowałem z jednej z moich dodatkowych prac, poczułem ulge..., i zaczynam snic... zaczynam się budzić ponieważ gdybym sie nie obudził, gdybym snił dalej to skonczyloby sie to jak kiedys... albo może wymagałoby to obudzenia innej osoby:) tzw żony :) 

A po co mi tak ryzykowac:) za stary już na to jestem:) 

dlatego rodzi sie pytanie budzić się? czy śnic do konca... :)?

miłego weekendu Wszystkim

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, poszukujący36 pisze:

dlatego rodzi sie pytanie budzić się? czy śnic do konca... :)?

miłego weekendu Wszystkim

Drogi poszukujący36, ja wychodzę z założenia "jak kochać to księcia, jak kraść to miliony" więc postawiłabym wszystko na jedną kartę i śniła do końca M. 

Tobie również miłego weekendu

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie sny, przeżycia senne zawsze przychodzą nad ranem, tuż przed wybudzeniem. Czasem, niestety nie często zdarzają się sny erotyczne, ale prawie zawsze sen umyka w kulminacyjnym momencie. Ale kiedyś zdarzyły mi się bardzo erotyczne sny z jakąś nieznajomą kochanką, były dość długie i zakończone orgazmem, były to na tyle zaskakujące sny, że sam we śnie byłem zaskoczony tymi orgazmami. Jaka szkoda, że tak niewiele z tych snów zostaje potem w pamięci.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj poczytałem 2 strony pewnego opowiadania tu z forum i przyśnił mi się pan Robert, fajny facet, bardzo konkretny, prowadziliśmy jakąś współpracę, zero tematów erotycznych, ale klimat wisiał w powietrzu, czuło się zapowiedź czegoś wielkiego... a potem się obudziłem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...