Skocz do zawartości
MP2020

Marzenia senne...Sny orgazmiczne

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, MP2020 pisze:

Skoro budzisz Go za każdym razem to chyba masz jakiś ukryty cel M. 

Seks tak. Nie każdy natomiast dąży u mnie do orgazmu ani nie oczekuję, że każdy go da, sama przyjemność z niego płynąca potrafi dawać satysfakcję a presja, że za każdym stosunkiem winien stać orgazm jest obciążająca  

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, rita pisze:

presja, że za każdym stosunkiem winien stać orgazm jest obciążająca  

Z presją zgadzam się w 100%...Ale orgazm to jednak przyjemny dodatek do wspaniałego seksu  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, MP2020 pisze:

Z presją zgadzam się w 100%...Ale orgazm to jednak przyjemny dodatek do wspaniałego seksu  

Ja sobie myślę, że orgazm przez sen musi być wyższym poziomem samoświadomości seksualnej, ale też kwestią indywidualną.

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, maniurka pisze:

Ja sobie myślę, że orgazm przez sen musi być wyższym poziomem samoświadomości seksualnej, ale też kwestią indywidualną.

No nie wiem. Każdy 15 letni chłopiec przeżył orgazm przez sen  . Z samoświadomością seksualną jednak ma to niewiele wspólnego. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, maniurka pisze:

Pff...to samo słyszałam o kobiecym wytrysku a potem wyszło, że było to kwestią zmiany układu palców w pochwie i odrobiny techniki.

#kurtyna

:D 

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, maniurka pisze:

wyższym poziomem samoświadomości seksualnej

Niezmiernie mi miło za tą opinie @maniurka

Ale kto wie może coś w tym jest...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, 3bit pisze:

No nie wiem. Każdy 15 letni chłopiec przeżył orgazm przez sen  . Z samoświadomością seksualną jednak ma to niewiele wspólnego. 

Jednak do kobiecego orgazmu sennego... Ciężko porównać polucje nocną 15 latka

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, MP2020 pisze:

Jednak do kobiecego orgazmu sennego... Ciężko porównać polucje nocną 15 latka

Niestety, temat jest mi zupełnie obcy 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O jaaa, temat dla mnie. 

Za czasów późniejszo-nastoletnich (nie żeby to jakoś dawno temu było ), ale gdy jeszcze mieszkałam w rodzinnym domu, to non stop miałam taki problem, że śniły mi się bardzo erotyczne sny, i przez sen potrafiłam ocierać się energicznie o poduszkę, pojękiwać, a nawet co najlepsze (najgorsze?) rozbierać się z koszulki nocnej czy spodenek/majtek.  I to w pełni nieświadomie.

Teraz często nadal mam takie orgazmiczne sny, ale rzadko budzi mnie faktyczny orgazm, a z rozbieraniem to nie wiem, bo śpię nago.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, 3bit pisze:

Niestety, temat jest mi zupełnie obcy 

Za to żadna z nas nie byla nigdy 15 letnim chłopcem ?‍♀️
u kobiet zdecydowanie wraz z wiekiem, wzrasta świadomość seksualna i umiejetność czerpania z seksu jak najwiecej

11 minut temu, rita pisze:

Pff...to samo słyszałam o kobiecym wytrysku a potem wyszło, że było to kwestią zmiany układu palców w pochwie i odrobiny techniki.

#kurtyna

:D 

Wydaje mi sie, ze jednak nie tylko, bez otwartości umysłu nie osiągniesz żadnego orgazmu

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...