Skocz do zawartości
MP2020

Marzenia senne...Sny orgazmiczne

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, Coma pisze:

Być może dlatego, że częściej mam okazję realizować swoje fantazje i nie muszę dusić tego w sobie.

No cóż, jeśli Tobie orgazmy przez sen kojarzą się jedynie z nocnymi polucjami, to nic dziwnego, że łączysz je z duszeniem fantazji w sobie.

Senne orgazmy to niekoniecznie mokre marzenie nastolatka bądź osoby poszczącej. 

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Sailor&Lula pisze:

Lula.

Dziękuję Lula, że to dodałaś. Bo fakt akurat w moim przypadku nie ma to nic wspólnego z "działalnością", intensywnością w realu, choć muszę przyznać, że najczęściej sny takie miewałam po jakims okresie meega nakręcenia, więc akurat w moim przypadku działa to chyba dokładnie odwrotnie niż u @Coma. Ale właśnie dlatego rozpoczęłam ten temat, żeby poznać różne punkty widzenia. M

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, Sailor&Lula pisze:

No cóż, jeśli Tobie orgazmy przez sen kojarzą się jedynie z nocnymi polucjami, to nic dziwnego, że łączysz je z duszeniem fantazji w sobie.

Fakt, moje łóżkowe "życie nocne" ostatnimi czasy nieco podupadło. Wszystko przez intensywne życie na jawie. Na szczęście w sierpniu biorę miesięczny urlop i zachęcony przez Was, zamierzam skupić się między innymi także na marzeniach sennych

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Coma pisze:

Fakt, moje łóżkowe "życie nocne" ostatnimi czasy nieco podupadło. Wszystko przez intensywne życie na jawie. Na szczęście w sierpniu biorę miesięczny urlop i zachęcony przez Was, zamierzam skupić się między innymi także na marzeniach sennych

Znaczy się, że nie śpisz w ogóle? :D i przez to nie masz kiedy śnić?

Lula. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Sailor&Lula pisze:

Znaczy się, że nie śpisz w ogóle? :D i przez to nie masz kiedy śnić?

Lula. 

Znaczy to ni mniej ni więcej, że śpię zbyt szybko, żeby pamiętać co mi się śni

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, nightwish pisze:

Pierwszy raz za mną... nie pamietam z kim... obudził mnie mega orgazm ... początkowo myślałam ze to był mój P. aleeee niestety .. albo stety... silne przeżycie.. mokre prześcieradło ...

@nightwish Życzę więcej w takim razie:) M. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy nie przeżyłam czegoś takiego, jak orgazm przez sen, za to Wichura zawsze wie, kiedy coś mi się śniło, bo potrafię go wtedy budzić w środku nocy lub bladym świtem w celu wiadomym :D 

Czasem pyta, co mi się śniło ale po poznaniu kilku odpowiedzi widzę, że ostatnio się waha, czy chce wiedzieć :D 

Najczęściej nie realizuję moich marzeń sennych, bo jest to albo organizacyjnie zbyt trudne, albo ociera się o kodeks karny :lach:

• Lubię 3
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, rita pisze:

potrafię go wtedy budzić w środku nocy lub bladym świtem w celu wiadomym :D 

Czyli w zasadzie tak czy inaczej marzenie senne kończy się orgazmem... M. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, MP2020 pisze:

Czyli w zasadzie tak czy inaczej marzenie senne kończy się orgazmem... M. 

Skąd ta pewność ?  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, rita pisze:

Skąd ta pewność ?  

Skoro budzisz Go za każdym razem to chyba masz jakiś ukryty cel M. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...