Skocz do zawartości
MP2020

Marzenia senne...Sny orgazmiczne

Rekomendowane odpowiedzi

Moi Drodzy, chciałabym zapytać Was o Wasze doświadczenia jeśli chodzi o fantazje senne związane ściśle z Waszymi fantazjami seksualnymi, wspomnieniami lub doświadczeniami. Czy potraficie mieć orgazm podczas snu wywołany jakąś piękną senną wizualizacją? Czy lubicie to, a może niekoniecznie? Fascynuje Mnie ten temat, bo w moim przypadku potwierdza regułę,że wiele zaczyna się w głowie ;) M. 

Zacznę od Siebie. Bardzo często miewiam sny erotyczne, podczas których równie często wybudzają mnie orgazmy. Ja akurat bardzo je lubię, są bądź co bądź przyjemną formą wybudzenia;) Natomiast mi najczęściej zdarzają się w środku nocy, bądź nad ranem, wiec nie ma to nic wspólnego z pobudką do pracy;) Jeśli chodzi o wizualizacje takich marzeń sennych to czasem są zaskakujące, a czasem bardzo oczywiste. Tzn. jednej nocy śni mi się przypadkowo napotkany Meżczyzna, najczęściej dnia poprzedniego -ostatnio miałam tak z nieznajomym Panem ze sklepu, spotkaliśmy się przy paprykach;) niby nic lekkie muśnięcie dłoni,podczas sięgania po to samo warzywo:) uśmiech i spojrzenie sobie w oczy, on coś miłego powiedział, tyle- i przyśnił mi się w nocy (co prawda już nie przy paprykach ). Innej nocy potrafię mieć wspomnieniową wizualizację z Kochankiem lub Mężem. W zasadzie w większości przypadków takie sny kończą się orgazmem. Bardzo to lubię M.

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miewam orgazmy przez sen, choć dość rzadko. Generalnie, różnie to bywa z zapamiętywaniem moich snów.

Co ciekawe, ostatnie orgazmy przez sen miałam wówczas, gdy śniły mi się sceny, w których nie brałam udziału, lecz tylko je obserwowałam. Taka za mnie podglądaczka. Może to była jakaś podróż astralna? :)

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
34 minuty temu, Sailor&Lula pisze:

Co ciekawe, ostatnie orgazmy przez sen miałam wówczas, gdy śniły mi się sceny, w których nie brałam udziału, lecz tylko je obserwowałam. Taka za mnie podglądaczka. Może to była jakaś podróż astralna? :)

Lula.

A realizujesz w realu te fantazje "podglądania" czy Twoja podświadomość coś Ci przez sen podsuwa? :) M. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, MP2020 pisze:

A realizujesz w realu te fantazje "podglądania" czy Twoja podświadomość coś Ci przez sen podsuwa? :) M. 

Nie realizuję. Jeszcze. 

Lula.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Sailor&Lula pisze:

Nie realizuję. Jeszcze. 

Lula.

Może warto spróbować... Czasami podświadomość coś Nam podpowiada M. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, MP2020 pisze:

Moi Drodzy, chciałabym zapytać Was o Wasze doświadczenia jeśli chodzi o fantazje senne związane ściśle z Waszymi fantazjami seksualnymi, wspomnieniami lub doświadczeniami. Czy potraficie mieć orgazm podczas snu wywołany jakąś piękną senną wizualizacją? Czy lubicie to, a może niekoniecznie? Fascynuje Mnie ten temat, bo w moim przypadku potwierdza regułę,że wiele zaczyna się w głowie ;) M. 

Zacznę od Siebie. Bardzo często miewiam sny erotyczne, podczas których równie często wybudzają mnie orgazmy. Ja akurat bardzo je lubię, są bądź co bądź przyjemną formą wybudzenia;) Natomiast mi najczęściej zdarzają się w środku nocy, bądź nad ranem, wiec nie ma to nic wspólnego z pobudką do pracy;) Jeśli chodzi o wizualizacje takich marzeń sennych to czasem są zaskakujące, a czasem bardzo oczywiste. Tzn. jednej nocy śni mi się przypadkowo napotkany Meżczyzna, najczęściej dnia poprzedniego -ostatnio miałam tak z nieznajomym Panem ze sklepu, spotkaliśmy się przy paprykach;) niby nic lekkie muśnięcie dłoni,podczas sięgania po to samo warzywo:) uśmiech i spojrzenie sobie w oczy, on coś miłego powiedział, tyle- i przyśnił mi się w nocy (co prawda już nie przy paprykach ). Innej nocy potrafię mieć wspomnieniową wizualizację z Kochankiem lub Mężem. W zasadzie w większości przypadków takie sny kończą się orgazmem. Bardzo to lubię M.

Wow gratuluje „orgazmogenności” - co nieco już o niej słyszałam

Ja mialam tak może raz, choć w sumie nie jestem pewna, czy ten orgazm mi sie tylko śnił, czy naprawdę go mialam...

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, maniurka pisze:

Wow gratuluje „orgazmogenności” - co nieco już o niej słyszałam

Dziękuję @maniurka   

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, MP2020 pisze:

W zasadzie w większości przypadków takie sny kończą się orgazmem. Bardzo to lubię M.

Fajnie być tak samowystarczalnym i to bez udziału rąk

Że swojej strony kojarzę bodajże jeden taki sen -  w sensie to co po nim zastałem Aktualnie raczej się to nie zdarza.  Być może dlatego, że częściej mam okazję realizować swoje fantazje i nie muszę dusić tego w sobie. A może po prostu jestem prostym facetem i nocą śpię a nie marzę

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwszy raz za mną... nie pamietam z kim... obudził mnie mega orgazm ... początkowo myślałam ze to był mój P. aleeee niestety .. albo stety... silne przeżycie.. mokre prześcieradło ...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Coma pisze:

Fajnie być tak samowystarczalnym i to bez udziału rąk

Nie jest to zaplanowane w żaden sposób ale fakt bardzo przyjemne. M. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...