Skocz do zawartości
Ink

HW z Poznania serdecznie wita!

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie :)

Tytułem krótkiego intro: jestem z Poznania i mam długoletnie, zbiornikowe doświadczenia. Przez wiele lat myślałam, że chcę otwartego związku (w czym utwierdził mnie kilkuletni monogamiczny związek, który o mało co zakończył się ślubem ;)). Doszłam jednak do wniosku, że nie poradzę sobie z zazdrością, jeśli to mój facet będzie mnie zdradzał, a i sama nóg złączonych nie będę w stanie utrzymać. I tak przez przedziwną czatową znajomość trafiłam na pojęcie cuckoldu i wydaje się, że znalazłam coś w czym sama mogę się odnaleźć. Do szczęścia brakuje mi tylko Rogacza ;)

Jestem zwolenniczką realnych znajomości aniżeli wirtualnego pitu-pitu. Aczkolwiek widzę, że to miejsce to skarbnica wartościowych treści.

Zatem Drodzy Forumowi Towarzysze, mam nadzieję, że do zobaczenia na zlocie, a może i szybciej ;)

• Lubię 20

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Jeżeli posiadane przez Ciebie konto jest kontem VIP, wówczas nie możesz skorzystać z Systemu preferencji na czas trwania Twojej subskrypcji.

Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową dla Użytkowników, którzy posiadają konta podstawowe. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

,

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
20 minut temu, Ink pisze:

Jestem zwolenniczką realnych znajomości aniżeli wirtualnego pitu-pitu

Czyli konkretna Babka tfu Kobietka :D

20 minut temu, Ink pisze:

do zobaczenia na zlocie, a może i szybciej

Do zobaczenia :D:D

Witaj na pokładzie. Czytaj - skoro już zauważyłaś, że to skarbnica różnych treści, pisz - skoro masz już swoje doświadczenia i przemyślenia w temacie, a na koniec poznawaj i daj się poznać :D

Powodzenia :oki: 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witamy kolejną osobę z Poznania. Jak dobrze wsiąkniesz to szybko odkryjesz, że wielkopolska sekcja ma sporo do zaoferowania. Zresztą sama dostaniesz zapewne stosowne zaproszenia w niedługim czasie ;) Miłego pobytu na forum i poza nim ;) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam kolejną konkretną kobietę na forum. 

Mam nadzieję, że  w końcu znajdziesz tego upragnionego rogacza.

Do miłego spotkania na jakimś złocie, a może i wcześniej :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I kolejna poznanianka - witamy, witamy Tu jest prawdziwe, babskie zagłębie. Widać w miejscowych facetach jest ogromny potencjał na rogi :D 

• Lubię 4
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za miłe przyjęcie! ♥️

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...