Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Tatuaże BDSM

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym się Was zapytać czy macie lub może widzieliście fajne tatuaże w klimatach BDSM?

Chodzi mi nie tyle o triskelion, co o bardziej graficzną formę "Dominant" oraz "Uległa".

Obrazy, pomysły i inspiracje których szukałem w internetach przeważnie były zbyt krzykliwe lub z kolei zbyt mało artystyczne.

Albo źle szukałem...

Podam kilka pomysłów, które są dla mnie ciekawe.

51QpcwJkrGL._AC_SL1200_ (2).jpg

71IEJn5bq4L._AC_SL1200_ (2).jpg

108b0c8c5b083e196171c1fcfef0b0bb.jpg

f23f4c56cdd88b87f503c9907effeafc.jpg

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie, ale to tak bardzo osobiście, najbardziej BDSM-ową wizją dziary jest obraz Salvadora Dali, który mam w avatarze - "Bachanalia". Od lat mocno  się  identyfikuję z tym dziełem i gdzieś tam w głowie mam zakodowane, że jeśli jeszcze kiedyś miałabym się tatuować, to byłoby to właśnie to. Tak, wiem, że Dali na pewno nie miał na myśli BDSM-ów jak to malował, ale moja interpretacja jest bardzo... moja.

Poza tym, podobają mi się mniej bezpośrednie tatuaże klimatyczne. Jakiś nóż gdzieś dyskretnie wydziarany, na przykład. No i zdarzało mi się widzieć bardzo ładne dziary nawiązujące do shibari. Klimat też mają dla mnie różne osobiste symbole tatuowane niczym piętno, którego znaczenie znają tylko najbardziej zainteresowani.

Lula.

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 12.06.2020 o 09:00, Sailor&Lula pisze:

Salvadora Dali, który mam w avatarze - "Bachanalia".

Wow. Nigdy tak na to nie spojrzałem...ale chyba trochę teraz rozumiem Twoje spojrzenie...MEGA!

mniej bezpośrednie tatuaże klimatyczne

Właśnie o to chodzi. Żeby to był symbol i kto ma wiedzieć ten wie. A nie tatuaże typu penitencjarnego...

nawiązujące do shibari

Jedyne co udało mi się znaleźć to tatuaże marynistyczne. A jeśli w stronę shibari to już były bardzo bezpośrednie :( 

Aczkolwiek ten noż wydziarany...O czymś właśnie takim mówię :)

Tylko inny symbol, bo noża ani w zabawach ani sesjach nie używam

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...