Skocz do zawartości
sergi228

dyskretny tatuaz dla hotki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam na forum jestem juz od kilku lat ale nigdy nie zagłębiałem sie  w jakąkolwiek dyskusje, raczej jestem cichym obserwatorem :).

Ale planuje z moja hotka moge juz ją tak nazwac, zrobic dyskretny tatuaz w tematyce "cuckold" najlepiej na "stopie".. ale nie moge znalezc nic ciekawego prosiłbym was o pomoc :).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mysmy kiedys mysleli o tatuazu na cipce lub jej bliskiej okolicy, raczej z henny by mozna bylo cwiczenie powtarzac:) a wzor zmieniac:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście zakupiłem fajne wzory „u chińczyków „ (nie jestem pewien czy można wprost operować nazwami). Oczywiście to pseudo tatuaże, gdyż z wielu powodów nie chciałbym aż tak epatować dostępnością Hotki. Na początek uważam, że okazjonalne zwrócenie na siebie uwagi będzie bardzo podniecającym doświadczeniem i nie będzie za sobą niosło trwałych konsekwencji

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, switch pisze:

Mój Aniołek myśli o czymś takim (ale jeszcze musi trochę zasłużyć)

_20200721_085411.JPG

A jaki to będzie miał przekaz taki tatuaż? 

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lisiczka to też fajny motyw tatuażu dla Hot wife, wystarczy wpisać w Google „stag and vixen”. Mi się nawet podobają takie graficzne wzory, ale nie wiem czy się zdecyduje i w jakim miejscu

34AF9CF8-2E68-4D5E-ACEC-F065F1218AA7.png

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też się zastanawiamy, mamy ciekawe lokalizację tatuażu napisu "Hot Wife" 

1.jpg

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pani: od jakiś paru lat jestem fanką zdobienia ciała przez tatuaże. Mam już ich kilka. Posiadam tatuaż w ...miejscu gdzie mogą go zobaczyć tylko osoby, którym na to pozwolimy :) a gdzie to już...pozostanie moją słodką tajemnicą

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...