Skocz do zawartości
Coma

Bielizna

Rekomendowane odpowiedzi

7 godzin temu, Erato pisze:

pończochy są świetne nawet na co dzień do sukienki, po prostu w codziennym życiu są dużo wygodniejsze niż rajstopy (ale też tak jak bodaj zauważyła @Sophie98, producenci często zapominają, że na większe rozmiary też jest zapotrzebowanie). 

No kurde widzisz, a dla mnie w życiu codziennym o wiele wygodniejsze są rajstopy  :D . Pończochy sama z siebie zakładam tylko jak jest naprawdę ciepło, a mi "wypada" mieć niegołe nogi. Choć zwykle wtedy i tak pieprzę te wypadanie i wybieram gołe nogi :lach:

Lula.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
38 minut temu, Sailor&Lula pisze:

No kurde widzisz, a dla mnie w życiu codziennym o wiele wygodniejsze są rajstopy  :D . Pończochy sama z siebie zakładam tylko jak jest naprawdę ciepło, a mi "wypada" mieć niegołe nogi. Choć zwykle wtedy i tak pieprzę te wypadanie i wybieram gołe nogi :lach:

Lula.

Mam to samo! Ogólnie latem tylko gołe nogi, a zimą nie będę cipki w pończochach przeziębiać

Dodatkowo mam w większości krótkie sukienki, więc mam wrażenie, że pończochy będą spod nich widoczne.

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Sailor&Lula pisze:

Lula.

Lula. No tak. Nie wzięłam pod uwagę tego, że zimą są tylko 3 - 5 dni w których noszę kiecę i nie przebywam wtedy długich godzin na dworze i w ogóle rzadko noszę sukienki, bo się w nich nie czuję ;)

• Lubię 1
  • Smutny 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 25.05.2020 o 23:58, maniurka pisze:

Panowie, czyli nawet gdyby ta sama czarna bielizna, ponczochy, pojawiały się w podobnych jednak odsłonach po raz n-ty, to nie byłoby nudne, opatrzone?

Wg mnie fajna  bielizna to bardziej forma podkreślenia piękna ciała  aniżeli zakrycia (ukrycia ) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 12.06.2020 o 08:47, Erato pisze:

Lula. No tak. Nie wzięłam pod uwagę tego, że zimą są tylko 3 - 5 dni w których noszę kiecę i nie przebywam wtedy długich godzin na dworze i w ogóle rzadko noszę sukienki, bo się w nich nie czuję ;)

A ja mam znowuż zboczenie w stronę sukienek i zawsze chwilę trwa u mnie przestawienie myślenia na to, że wiele kobiet preferuje opcje pasujące do spodni. Przepraszam

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 12.06.2020 o 08:11, maniurka pisze:

więc mam wrażenie, że pończochy będą spod nich widoczne.

I bardzo dobrze mieć takie wrażenie, zwłaszcza ze strony osób postronnych :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, Mr.K pisze:

I bardzo dobrze mieć takie wrażenie, zwłaszcza ze strony osób postronnych :)

W pewnych okolicznościach zdarza mi się tak ubrać, ale krępuje mnie to i cierpię na nieustanny odruch poprawiania sukienki

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, maniurka pisze:

W pewnych okolicznościach zdarza mi się tak ubrać, ale krępuje mnie to i cierpię na nieustanny odruch poprawiania sukienki

To ja już wolę sobie rajstopy pod cycki zaciągać :lach:

Lula. 

• Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Sailor&Lula pisze:

To ja już wolę sobie rajstopy pod cycki zaciągać :lach:

Lula. 

To zakładaj bodystocking! Wtedy masz rajstopy pod cycki i stanik w jednym

• Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, maniurka pisze:

To zakładaj bodystocking! Wtedy masz rajstopy pod cycki i stanik w jednym

Przy moim biuście to by musiało być jakieś wielce pancerne bodystocking. Nigdy nie widziałam takiego. Może pomoże @Zouza, specjalistka od bodystocking :D

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...