Skocz do zawartości
Coma

Bielizna

Rekomendowane odpowiedzi

BTW, czy tylko ja mam problem z nagminnym dziurawieniem się pończoch samonośnych na palcach? To jest jakiś koszmar, niezależnie od marki. 

Lula.

• Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Sailor&Lula u mnie to samo. Niezależnie od marki tak jak piszesz więc cena i jakość zupełnie bez znaczenia. Zimą makabra, wysokie buty i pończochy to piękny duet ale ile razy to szlak trafił jeszcze przed wyjściem z domu ;)

• Przytulam 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
25 minut temu, esthle pisze:

W Promees niemal wszystko jest regulowane. Mam kilka harness i jest to dość dobrze przemyślane. Bielizna nie składająca się z samych pasków jest u nich w kilku rozmiarach.

Co to jest nienaganna figura? Tylko modelki mogą mieć ochotę na pikantną bieliznę? :D

Drogie Panie, nie chodzi mi tu o modelki. Wiadomo że jak jest za co złapać kobietę to nawet lepiej Chodziło mi o to żeby w tych paskach nie wyglądać jak baleron.

Sam uważam że bielizna tej firmy jest mega sexy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Gentleman_88 pisze:

Chodziło mi o to żeby w tych paskach nie wyglądać jak baleron.

Paski można różnie poukładać. Jak nie są za mocno ściśnięte, to nie wygląda się jak baleron, a nawet nadadzą innej optyki obfitszym kształtom.

Lula.

• Lubię 2
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie tak, większość tych propozycji od Promees jest w uniwersalnym rozmiarze do dopasowania indywidualnie za pomocą ściągaczy. Bardzo fajna opcja, pozwala ładnie dopasować bieliznę do figury, przez co można uniknąć sytuacji, ze jakis element niekorzystnie zwisa/odstaje.

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Sailor&Lula pisze:

Paski można różnie poukładać. Jak nie są za mocno ściśnięte, to nie wygląda się jak baleron, a nawet nadadzą innej optyki obfitszym kształtom.

Lula.

Super. A w przypadku większego brzuszka ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Gentleman_88 pisze:

Większy brzuszek może wyglądać bardzo różnie, w zależności od różnicy wymiarów w biodrach, pasie, talii. W zależności od tego, jak się tkanki układają. Jeśli kobiecie marzy się taka bielizna, niech przymierza i sprawdza. 

Lula.

• Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Manara fajna opcja też dla wysokich dziewczyn, niestety duża część bielizny odpada z takich pragmatycznych powodów ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, Gentleman_88 pisze:

Cena tej bielizny nie jest wygórowana, myślę, że warto zamówić jeden główny element i zobaczyć jak leży... Jak sie spodoba i dopasuje to domówić inne elementy.

Jeszcze dodam, że w tej bieliźnie wspaniałe jest to, że nie trzeba jej ściągać podczas zabawy. Kobieta jest jednocześnie ubrana i rozebrana. Może czuć się seksowniej i pewniej bez ściągania bielizny, a te kluczowe fragmenty ciała są podkreślone i wyeksponowane, a nie zakryte, więc facet wariuje, nie wie co sie dzieje... Jest (bielizna) a (w pewnym sensie)  jej niema... Wspaniałe. Jestem bardzo wdzięczny koleżance, która poleciła mi ten sklep.

• Lubię 2
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mamy coś kupione a jeszcze nie było okazji.

Moja pani bardziej preferuje body, pewnie żeby ukryć niedoskonałości.

Body mi się podoba, a szczególnie gdy jest typu stringi. Ale właśnie nie ma jakiegoś wielkiego wyboru z takim body.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...