Skocz do zawartości
Coma

Bielizna

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Sailor&Lula pisze:

Moje wewnętrzne przekonanie o atrakcyjności mówi mi, że jestem diablo atrakcyjna niezależnie od bielizny. Jestem wdzięczna, iż osoby najbardziej moją atrakcyjnością zainteresowane, podzielają to stanowisko. 

Lula.

Bo jesteś Lulciu i dobrze, że Tobie i zainteresowanym z tym dobrze.

Ja jednak podzielam punkt widzenia @esthle - również dojrzałam do uwielbienia ładnej bielizny, mogłabym ją kupować bez końca i uwielbiam zakładać ją na codzień lub nie zakładać wcale. Oczywiście ważne są tez dla mnie względu praktycznie - np w zimie pończochy założę raczej okazyjnie niż na cały dzień latania po mieście.

Każdy ma tu swoje preferencje - mnie np podnieca jak facet nie ma bielizny (oczywiście nie liczę, że będzie się tak biedaczek cisnął w dopasowanych jeansach, ale jeśli na luźne spodnie i zobaczę, że na spotkanie ze mną nie założył bokserek to jestem kupiona - ale to taki mój malutki fetysz)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, maniurka pisze:

Każdy ma tu swoje preferencje - mnie np podnieca jak facet nie ma bielizny (oczywiście nie liczę, że będzie się tak biedaczek cisnął w dopasowanych jeansach, ale jeśli na luźne spodnie i zobaczę, że na spotkanie ze mną nie założył bokserek to jestem kupiona - ale to taki mój malutki fetysz

Ja zaś właśnie uznałam, że absolutnie najseksowniejszą bielizną, jaką widziałam u kobiety, były zwykłe bawełniane majteczki w kolorze szarobłękitnym. 

Miała je na sobie kochanka podczas gdy była wiązana. Bardzo dokładnie było na nich widać, jak z każdym więzem coraz mocniej wilgotnieje... :wub:

Lula. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem feryszystą wyszukanej bielizny. Czasem wręcz przeciwnie, lubię, jak @maniurka, gdy pod spodem nie znajdę nic, sama tego świadomość jest bardzo podniecająca, ale niespodzianka chyba bardziej

Z drugiejstrony, luźne dresiki i elegancka bielizna pod nimi, jak u @esthle, tak samo rozpalają we mnie pożądanie. Myślę nawet, że zwykłe figi zadziałały by na mnie podobnie

Jednak w tym wszystkim najbardziej podnieca mnie to, o czym właśnie mówi Lula, że dzięki temu, co kobieta włoży (lub nie włoży) pod spód, czuje się ona dobrze, pięknie, a nawet jest przez to podniecona. Wtedy takie podniecenie udziela się także mi. I tak, m.in. dzięki bieliźnie (lub jej brakowi) tworzy się zgrany duet

• Lubię 2
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Sailor&Lula pisze:

Ja zaś właśnie uznałam, że absolutnie najseksowniejszą bielizną, jaką widziałam u kobiety, były zwykłe bawełniane majteczki w kolorze szarobłękitnym. 

Miała je na sobie kochanka podczas gdy była wiązana. Bardzo dokładnie było na nich widać, jak z każdym więzem coraz mocniej wilgotnieje... :wub:

Lula. 

Podzielam Twoją opinię :) tylko ja wybrałabym białe - takie niewinne i dziewczęce. 

Nigdy jednak nie zdecydowałam się na założenie bawełnianych majtek na spotkanie z kochankiem. Nie sądziłam, że komuś taka bielizna może się spodobać. W takim przekonaniu zresztą zawsze utwierdzał mnie @Dreamer

który jest fanem bardziej wyszukanej bielizny

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, senna pisze:

Podzielam Twoją opinię :) tylko ja wybrałabym białe - takie niewinne i dziewczęce. 

Zwróciłam szczególną uwagę na kolor, gdyż na pastelach jeszcze mocniej odznacza się wilgoć, niż na czerni czy bieli.

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 15.09.2020 o 07:56, Sailor&Lula pisze:

A ja pod jeszcze innym kątem zapytam o bieliznę. Dziewczyny, czy czujecie, że erotyczna bielizna jest pewnym nieodłącznym elementem Waszej ekspresji seksualnej? Że bez wysmakowanej bielizny to nie do końca TEN klimat, ten flow?

Lula.

Erotyczna bielizna?   mam do niej słabość białe bawełniane majteczki ? rownież jedne i drugie zakładam na co dzień, jak rownież na spotkania   myśle tak  jak @Dragonfly, że bielizna jest przyjemnym dodatkiem, który bardzo często szybko znika... najważniejsze są osoby

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio bardzo spodobały mi się propozycje erotycznej bielizny od polskiej firmy Promees. Proste, ładne i pikantne... Bardzo mocno działa na mnie widok kobiety w tym typie bielizny. Bardzo! Polecam

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, Manara pisze:

Ostatnio bardzo spodobały mi się propozycje erotycznej bielizny od polskiej firmy Promees. Proste, ładne i pikantne... Bardzo mocno działa na mnie widok kobiety w tym typie bielizny. Bardzo! Polecam

Zgodzę się, ale wydaje mi się że jednak do ich bielizny trzeba mieć nienaganna figurę

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Gentleman_88 pisze:

Zgodzę się, ale wydaje mi się że jednak do ich bielizny trzeba mieć nienaganna figurę

Naganna figura to taka, za którą się dostaje nagany w szkole?

Wydaje mi się, że wszystko zależy od rozmiarówki, jaką dysponuje dana marka.

Lula.

• Lubię 2
  • Haha 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Gentleman_88 pisze:

W Promees niemal wszystko jest regulowane. Mam kilka harness i jest to dość dobrze przemyślane. Bielizna nie składająca się z samych pasków jest u nich w kilku rozmiarach.

Co to jest nienaganna figura? Tylko modelki mogą mieć ochotę na pikantną bieliznę? :D

• Dziękuję 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...