Skocz do zawartości
Coma

Bielizna

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 11.06.2020 o 17:03, Maks pisze:

Nie mam tak, że podoba mi się jedyny słuszny np. styl pin-up, a klasyka już jest "be".

Lub na odwrót.

Nikt chyba nie pisał, że pin-up jest jedynie słusznym :P

Ja lubię bardzo, co nie oznacza, że każdy musi. :) 

W dniu 11.06.2020 o 23:41, Erato pisze:

Generalnie nigdy nie rozumiałam bodystocking, po prostu mój umysł nie przyswaja tego, jak można się ubrać całą w wielką rajstopę i czuć się w tym seksownie, ale jak widzę dziewczyny w galeriach, to rzeczywiście fajnie to wygląda :)

Różne są bodystockings, wiele jak mgiełka :) 

Dla mnie to sytuacja pt.: "niby ubrana, a naga" i to właśnie mnie podnieca. :redevil: 

8 godzin temu, Sailor&Lula pisze:

Przy moim biuście to by musiało być jakieś wielce pancerne bodystocking. Nigdy nie widziałam takiego. Może pomoże @Zouza, specjalistka od bodystocking :D

Pogadamy na zlocie ;) 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 15.06.2020 o 19:03, Zouza pisze:

Nikt chyba nie pisał, że pin-up jest jedynie słusznym :P

Ja lubię bardzo, co nie oznacza, że każdy musi. :) 

Ja też bardzo lubię :)

Chodziło mi tylko o przykład, wziąłem pierwszy z brzegu, sorki jeśli w jakiś sposób to celowało w Twoją wypowiedź Zou :)

Może źle to ująłem...W sumie lepiej by było i o to chodziło, że: "Nie mam jedynego słusznego stylu"

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam kobietę ubraną w bieliznę najbardziej kręci mnie biała ,czyli komplecik biały biustonosz bardotka białe pończochy biały pas do pończoch , białe stringi z dziurką, do tego szpili wiązane paskami na łydkach i wtedy można się kochać w tej bieliźnie a z białego pięknie spiera się sperma więc nie ma problemu :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja przy wyborze bielizny kieruje się przede wszystkim wygodą, a dopiero na drugim miejscu wyglądem. 

Muszę się czuć dobrze w danym biustonoszu, a że rozmiar mam spory, to kupno takowego wcale nie jest takie proste. 

Natomiast jeśli chodzi o majteczki to tutaj jest szalenstwo. W zależności od nastroju. 

Latem nogi tylko nagie. 

W chłodniejsze dni zdecydowanie pończochy, chociaż rajstopki tez się zdążają. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam pytanie do Pań. Chciałbym kupić partnerce Body, z tego co kiedyś rozmawialiśmy, najlepiej żeby było rozpinane w kroku. Czy któraś z Pań coś mi poleci ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja pod jeszcze innym kątem zapytam o bieliznę. Dziewczyny, czy czujecie, że erotyczna bielizna jest pewnym nieodłącznym elementem Waszej ekspresji seksualnej? Że bez wysmakowanej bielizny to nie do końca TEN klimat, ten flow?

Lula.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Sailor&Lula pisze:

A ja pod jeszcze innym kątem zapytam o bieliznę. Dziewczyny, czy czujecie, że erotyczna bielizna jest pewnym nieodłącznym elementem Waszej ekspresji seksualnej? Że bez wysmakowanej bielizny to nie do końca TEN klimat, ten flow?

Lula.

Ja zdecydowanie lubię nagość jako ekspresję seksualności, zwłaszcza jeśli czuję się przy kimś swobodnie. Na seksowną bieliznę muszę mieć nastrój, bo w trakcie seksu potrafi przeszkadzać, uwierać itp. I tym samym odciągać niepotrzebnie myśli od tego co istotne Mam jednak i takie dni, kiedy sama dla siebie zakładam seksowną bieliznę pod codzienne ubrania i ta myśl towarzysząca mi przy codziennych sprawach bardzo poprawia mi humor i nastraja bardziej kobieco - wtedy bardziej zwracam uwagę na sposób poruszania choćby...

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Sailor&Lula pisze:

Już nieraz tu pisałam, że lubuję się w seksownej kobiecej bieliźnie. To mój taki mały fetysz. Ale nie ma tak, że gdy jej na sobie nie mam to nie czuję już tego klimatu. Tę dla wielu seksowną bieliznę noszę też często na co dzień i wtedy również nie czuję się jakoś inaczej, bardziej seksi. Dla mnie klimat tworzą osoby z którymi się bawię oraz sytuacja. Bielizna, to zawsze tylko dodatek.

• Lubię 6
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej. Nie wiem czy mogę tutaj poprosić Was o pomoc, szukam takiego body jak na zdjęciu. Czy ktoś coś może wie gdzie dostanę ? Zna producenta ? Model ?

IMG_20201010_191820.jpg

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 15.09.2020 o 07:56, Sailor&Lula pisze:

Lula.

Oj, tak zdecydowanie. Jak mam na sobie ładną koronkową bieliznę, to od razu różne kosmate myśli mi do głowy przychodzą  Nawet na co dzień, pod zwykłą bluzkę i dżinsy lubię ją nosić. Jakoś tak inaczej dzień się zaczyna :)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...