Skocz do zawartości
Pavel

Freudowskie pomyłki :)

Rekomendowane odpowiedzi

Bywają bardzo spektakularne i medialne jak:

Zasłyszane przez mnie:

lododendrony - zamiast rododendrony

ruchomory - zamiast muchomory

gruchacz - zamiast grzywacz (gatunek gołębia)

Jeśli macie swoje własne (z otoczenia) to podzielcie się z forumowiczami.  Najcenniejsze są oczywiście te związane z seksem.

• Haha 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na SB właśnie czytam o tryskawkach ;) 

• Lubię 1
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To ja kiedyś na lekcji do pięknej nauczycielki powiedziałem "niech Pani tam nie idzie bo Piotrek Pani w pizdę napluje..." xDxDxD

Miało być w pizzę a wyszło jak wyszło;p bo Piotrek to kolega z klasy był co rzucił szkołę i poszedł do pracy w pobliskiej pizzeri:)

Cała klasa w śmiech xD Nauczycielka nie dała po sobie poznać i udała że słyszała słowo pizza. A po lekcji podeszła do mnie i powiedziała że słyszała co powiedziałem ;););) Kris

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...