Skocz do zawartości
Jurysta

Z kim lepszy sex

z kim lepszy sex  

189 użytkowników zagłosowało

1. 1. z kim lepszy sex

• z Żoną/Mężem
      82
    • z Hotką/Kochankiem
      108

Rekomendowane odpowiedzi

Faktycznie, ankieta do bani, seks z żoną i z kochankami to dwie (a w zasadzie więcej) oddzielne sprawy. Po prostu inne, inne emocje, inne oczekiwania, inne relacje. Tego nie da się porównać.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, napisano:

No chyba żeby porównywać kochanków/kochanki wtedy to ma sens

No Ty miałabyś co porównywać :P Mogę prowadzić statystyki ;d

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, napisano:

No Ty miałabyś co porównywać :P Mogę prowadzić statystyki ;d

Haha, to zapraszam tu:

Mój ulubiony temat :P .

Lula.

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym dodał jeszcze opcję z samym sobą. Myślę że też sporo osób by ją zaznaczyło :)

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszak kochać samego siebie to początek romansu na całe życie :)

• Lubię 1
  • Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hotka mówi, że najlpeszy jest z 2 na raz, czyli mężem i kochankiem albo z mężem zaraz po kochanku. Ale najczęściej to drugie, bo woli spotykać się bez rogacza. Chce tak pokazać swoją dominację nad nim. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...