Skocz do zawartości
Jurysta

Z kim lepszy sex

z kim lepszy sex  

189 użytkowników zagłosowało

1. 1. z kim lepszy sex

• z Żoną/Mężem
      82
    • z Hotką/Kochankiem
      108

Rekomendowane odpowiedzi

DAKO, to nie prowokacja. Tak poprostu jest. Gdyby tak nie było to nie byłby to cuckold tylko zwykła zdrada. Poza tym nie wiem czy seks można rozpatrywać w sposób jaki sugeruje pytanie. Seks nie jest czymś stałym, ewoluuje wraz z nami i w całości zależy od nas, a więc jest zmienny jak i my. Poza tym dla mnie mąż jest właśnie kochankiem (słowo kochanek może mieć różny wydźwięk). Kochanek w znaczeniu cuckoldowym nadaje nowy klimat. I z nim tak samo seks ewoluuje. A co zrobić z pytaniem pod kątem trójkąta? Jeśli seks jest w trójkę... Zakładając, że pieści cię dwóch facetów na raz (no dobra, nie Ciebie tylko mnie) to wiadomo, że nie mogą robić tej samej rzeczy jednocześnie, bo istotne organy mam pojedyncze. Jak wtedy ocenić z kim jest lepiej? Oceniać zaangażowanie? Słowotok? Czy co w sumie mam oceniać, bo nie kumam tego? Seks przyjmuję takim jaki jest, cieszę się swoją seksualnościa i podążam za nią czasem kierując, a czasem poprostu pozwalając "dziać się". Gdyby nie spełnienie w łóżu małżeńskim, napewno nie doszłoby do cuckoldu. Zatem seks z mężem jest najlepszy. Dzięki temu mogę zaznać zajebistej przyjemności obcowania z Kochankiem ( to w rozumieniu cuckold), która jest dodatkowym doznaniem. Z Kochankiem seks też jest zajebisty, w przeciwnym razie nie powtórzyłabym go. I tu znów kieruję albo otwieram się na działanie. Czerpię z niego wszystko, co najlepsze.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mimo wszystko w dalszym ciągu w ankiecie, prowadzi Hot Wife nad Żoną. Niewielkim stosunkiem głosów, lecz prowadzi :) Zobaczymy jak ankieta się zakończy :lol:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że powinny być dwie ankiety. Osobne dla Kochanki i Żony, i osobne dla Kochanka i Męża.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dako, bardzo, bardzo źle by było, gdybyś pokochał hotkę lub ona Ciebie. Problemy, problemy problemy! Brrrrrrrrrr... aż boję się pomyśleć!

Chemia, sympatia, atmosfera - jak najbardziej!

Trudne pytanie. Bardzo! I nie mogę wybrać jednej opcji. Bo seks z kochankiem może być równie dobry jak z partnerem. Seks, nie pozaseksowe życie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z kim może być lepszy w to nie wnikam bo to zależy od par i sytuacji, pytanie brzmi z kim do tej pory przeżyłaś lepszy seks ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mimo najszczerszych chęci nie potrafię odpowiedzieć jednoznacznie.

Jeśli wziąć pod uwagę miłość, znajomość topografii mego ciała, technikę - z moim facetem, który jest fantastycznym kochankiem w tradycyjnym tego słowa znaczeniu. Cuckoldowe to jednak coś innego.

Jeśli zaś emocje związane z cuckoldem, technikę, "odkrywanie siebie" - z kochankiem.

Dodać trzeba jeszcze byłych. :lol:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza czyli jak dobrze rozumiem, za kochankiem przemawia "odkrywanie siebie" a reszta jest po stronie twojego partnera ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miłość - tak. Znajomość naszych ciał, potrzeb, pożądanie - tak. Nasze abstrakcyjne poczucie humoru i podobne myślenie, chociaż poglądy niekiedy skrajnie odmienne - tak. Zaje... seks - tak.

Z kochankiem:

1. cuckoldowe emocje - np. pożądanie, fascynacja;

2. technika - wiadomo;

3. odkrywanie siebie - to pozostanie tajemnicą.

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no to wspomniane cuckoldowe pożądanie mnie intryguje, trochę nie mogę zrozumieć co to jest tak do końca

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...