Skocz do zawartości
Jurysta

Z kim lepszy sex

z kim lepszy sex  

189 użytkowników zagłosowało

1. 1. z kim lepszy sex

• z Żoną/Mężem
      82
    • z Hotką/Kochankiem
      108

Rekomendowane odpowiedzi

Inność moim skromnym zdaniem jest tu kluczowa.. Żonę znam ojojoj i jeszcze troszku.. Jej ciało strefy i jak to ktoś wcześniej zauważył "skruty" również. Sex jest dalej zaje...fajny ale... I właśnie to ale robi robotę.. Z kochankiem / kochanką jest inaczej. Wgrywasz nową mapę cialła i co ważniejsze umyslu.. Uwielbiam przyglądać się jak zadowala moją Panią ktoś trzeci... Czy kobieta (jest inaczej) czy kochanek. Najbardziej rozwinięta strefa erogenna jest w naszych glowach... I w monęcie spotkania to ona dostarcza najwięcej boćców moim zdaniem.. A ma pytanie czy z żoną czy z kochanką miałem lepszy sex?? Paradoksalnie to z kochanką przypadkowo spelniła się jedna z moich super fantazji... Ale sex z żoną i tak w moim mniemaniu góruje... Więc z żoną

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 11.10.2019 o 10:20, napisano:

A ma pytanie czy z żoną czy z kochanką miałem lepszy sex?? Paradoksalnie to z kochanką przypadkowo spelniła się jedna z moich super fantazji... Ale sex z żoną i tak w moim mniemaniu góruje... Więc z żoną

Mój facet to osoba z którą najwięcej razy uprawiam seks. Jeśli chodzi o doznania czysto fizyczne to nie mam na co narzekać, ale bywali kochankowie, którzy... cóż mogliby rzucić mu rękawice :P

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A dla mnie to mega durna ankieta. Jak można w tej materii stosować jakiekolwiek porównania?

Gdyby seks z kochankami był gorszy, to przestałabym bawić się poza domem bo i po co? Gdyby seks ze @skrzatem był gorszy, to nie bylibyśmy razem. Po co się męczyć?

To jak porównywanie dwóch ulubionych smaków. Jak wybrać który lepszy? Po prostu są inne. 

• Lubię 12
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co wybrać jak żona jest Hotką? :P

Ja jestem chętny na inne kobiety, ale aby czuć 100% pełnej seksualnej satysfakcji to owa Pani musi być "moja". U mnie to skomplikowana kwestia.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dowcip z internetu

Jaka jest różnica między seksem małżeńskim a pozamałżeńskim?
A taka jak między świniobiciem a polowaniem!

Myślę, że ten dowcip oddaje sedno powyższego tematu  :erection:

• Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
21 godzin temu, napisano:

A dla mnie to mega durna ankieta. Jak można w tej materii stosować jakiekolwiek porównania?

W 100 % popieram! Nie tylko ze względu na inność tego seksu, ale z drugiej strony - jak miałabym napisać - przyjmując, ze to racja, a przekornie nie wypowiem się - że seks z kochankiem jest lepszy niż z E...

Po nocy pewnie musiałabym pisać do władz forum o rozdzielenie konta :) bo E. by mnie posłał w trzy diabły...

L.

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
22 godziny temu, napisano:

To jak porównywanie dwóch ulubionych smaków. Jak wybrać który lepszy? Po prostu są inne. 

Dokładnie tak. Proponuję badać dalej zawiłe meandry naszych preferencji głosując np. czy wolimy wsadzać czy wyciągać a w wersji dla Dam - czy wolimy grubo czy dobrze.

• Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście porównałabym to do np. miłości do męża i dzieci. Miłość równie silna  ale trochę inna ;) .  Kiedyś córeczka zapytała kogo bardziej kocham. Nie umiałam odpowiedzieć bo to dla mnie inna miłość  :). Tak więc tak jak @Dragonfly podała przykład ulubionych smaków, oba bardzo smaczne aczkolwiek zupełnie inne. 

• Lubię 7
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 11.10.2019 o 06:55, napisano:

Stosując prostą analogię - partner to dom a kochanek to hotel :P

Najprawdziwsza prawda, kwestią otwartą zatem jest ilu gwiazdkowy ten hotel.... :->

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, napisano:

Najprawdziwsza prawda, kwestią otwartą zatem jest ilu gwiazdkowy ten hotel... :->

Trzy co najmniej! Chyba nie jestem jedynym, który by chciał najatrakcyjniejszych dla swojej kobiety ;]

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...