Skocz do zawartości
Jurysta

Z kim lepszy sex

z kim lepszy sex  

189 użytkowników zagłosowało

1. 1. z kim lepszy sex

• z Żoną/Mężem
      82
    • z Hotką/Kochankiem
      108

Rekomendowane odpowiedzi

Muszko, "postanowił" to skrót myślowy. Przecież wiadomo, że postanowilibyście oboje.

Nie chodzi o to, że się TYLKO przygląda. Ale przecież chyba nie ma opaski na oczach i stoperów w uszach i doskonale widzi i słyszy co się dzieje!

Mamy więc inne zdanie - dla mnie jest DODATKOWĄ (bo ofc. kochanek musi mnie pociągać, a seks mnie satysfakcjonować) stymulacją to, że mojego faceta podnieca myśl/widok tego, że oddaję się innemu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trudny wybór. Z narzeczonym mój seks jest najbardziej znajomy, bezpieczny z kochankami szalony i wyuzdany. Z narzeczonym mogę się zrelaksować, z bullami wyszaleć, poznać nowe smaki i doznania.

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Seks ze stałym partnerem to zaangażowanie emocjonalne od strony psychicznej i bardzo dobre wzajemne poznanie ciał fizycznie przez co pieszczoty są "bardziej precyzyjne". W końcu nikt nas nie zna tak dobrze jak stały partner. Z kolei kochanek czy kochanka to zupełnie inne emocje, powiew świeżości, możliwość spróbowania czegoś innego, odkrywanie i całkiem nowe doznania. Ciężko jest więc zestawić to bezpośrednio ze sobą bo żeby to zrobić należałoby posłużyć się konkretnymi kryteriami a nie ogólnymi wrażeniami i ocena końcową 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, napisano:

Seks ze stałym partnerem to zaangażowanie emocjonalne od strony psychicznej i bardzo dobre wzajemne poznanie ciał fizycznie przez co pieszczoty są "bardziej precyzyjne".

Zwykłam mówić, że Sailor zna do mnie wszystkie skróty ;) . No, może nie wszystkie... Bo czasem kochanek odkryje we mnie jakiś nowy skrót do szczytu rozkoszy.

To, że z Mężem jestem generalnie bardziej wyluzowana sprawia, iż w przeważającej mierze to orgazmy z Nim są częstsze. Za to z kochankami bywały i bywają bardziej nietypowe.

Lula.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym nie chciała tego porównywać w ten sposób. Jest po prostu inny. Nowa osoba to zawsze nowe doznania, bodźce przez co wiąże się z tym więcej emocji, które z czasem maleją i choć nadal może być super to jednak nie ma tego efektu 'wow'. Stały partner to inny seks (ani gorszy ani lepszy) po prostu zupełnie inny.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, napisano:

Stały partner to inny seks (ani gorszy ani lepszy) po prostu zupełnie inny.

A jak kochanek też jest "stały"? ;)

Lula.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam, że to nadal więcej emocji bo jest inaczej, bo to "niegrzeczne" bo ja jestem wtedy inna ;) Ale po xx spotkaniach z daną osobą nie ma aż takich emocji jak na początku (co nie znaczy, że preferuję zmieniać partnerów co tydzień nie o to w ogóle mi chodzi)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, napisano:

Uważam, że to nadal więcej emocji bo jest inaczej, bo to "niegrzeczne" bo ja jestem wtedy inna ;) Ale po xx spotkaniach z daną osobą nie ma aż takich emocji jak na początku (co nie znaczy, że preferuję zmieniać partnerów co tydzień nie o to w ogóle mi chodzi)

Owszem, nic nie zastąpi tych emocji związanych z pierwszym razem z kimś. Jest w nich przede wszystkim mnóstwo niepewności z tytułu nowości. 

Gdy jednak lepiej już poznam danego kochanka, znam też jego mocne strony. Niuanse, typowe tylko dla niego, za którymi tęsknię. Rzeczy, których nie mam w domu. Póki nie wypali się ogień namiętności i wzajemnej fascynacji, stałość to absolutnie nowa emocjonalna jakość. 

Lula.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...