Skocz do zawartości
Jurysta

Z kim lepszy sex

z kim lepszy sex  

189 użytkowników zagłosowało

1. 1. z kim lepszy sex

• z Żoną/Mężem
      82
    • z Hotką/Kochankiem
      108

Rekomendowane odpowiedzi

no to wspomniane cuckoldowe pożądanie mnie intryguje, trochę nie mogę zrozumieć co to jest tak do końca

Pożądanie, takie jak do mężczyzny, jednak spotęgowane tym, że oni wiedzą, ja wiem... Te słowa: "co kurwa, lubisz jak ich zdradzamy?".

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Specyficzna sytuacja. Ja np. nigdy tego nie doświadczę, bo mnie to nie jara. Nie widzę tego w ten sposób.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale kochając się z nim nie myślę sobie jak to zajebiście jest zdradzać Jurystę i Sema kobietę. Jara mnie On, a nie "zdradzanie".

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Że kochanek musi kręcić - to nie podlega dyskusji. Ale nie podkręca Cię jeszcze bardziej to, że Jurystę to podnieca? Dla mnie to istota cuckoldu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby Jurysty to nie kręciło to nie byłoby takiego układu. Ale sama wiesz, Zouza, że u nas jest to bliższe trójkątowi niż cuckoldowi. Tak naprawdę nie ma "zdradzania", jest dobra zabawa, wspólna zabawa.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby Jurysty to nie kręciło to nie byłoby takiego układu. Ale sama wiesz, Zouza, że u nas jest to bliższe trójkątowi niż cuckoldowi. Tak naprawdę nie ma "zdradzania", jest dobra zabawa, wspólna zabawa.

Muszko, mam na myśli zdradę w społecznym (że tak powiem) słowa znaczeniu - seksualną.

A nie kręci Cię, gdy Jurysta się przygląda? Nie kręciłoby ani trochę, gdyby Jury postanowił, że spotkasz się z kochankiem 1+1?

Nie uważam, by trójkąt nie był bliski cuckoldowi. Chyba, że masz na myśli C3.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie kręci mnie to. Kręci mnie sytuacja między kochankami, to specyficzne porozumienie, wymiana słów, zdań, dotykanie się ciał, kochanie się. Bardziej kręci mnie, gdy Jurysta czynnie uczestniczy, dodaje mi doznań niż gdy się tylko przygląda. Jak go widzę lub tylko wiem, że gdzieś tam jest, to jedyne, co w związku z tym może mnie kręcić, to moja wyobraźnia, która rysuje co mógłby ze mną robić. Sam fakt, że stoi i patrzy nie jara mnie, nie podnieca, jedynie może mnie zastanawiać o czym w tym momencie myśli.

Jury postanowił, że spotkasz się z kochankiem 1+1?
Jury takich rzeczy nie postanawia. Jeśli coś nam chodzi po głowie to o tym gadamy i wspólnie ustalamy co nam odpowiada.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...