Skocz do zawartości
Jurysta

Z kim lepszy sex

z kim lepszy sex  

189 użytkowników zagłosowało

1. 1. z kim lepszy sex

• z Żoną/Mężem
      82
    • z Hotką/Kochankiem
      108

Rekomendowane odpowiedzi

Sem masz rację :) Z żoną,to nie seks tylko rutyna w łóżku :-P:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, bo każda Para jest inna. Na tym właśnie polega ankieta, że każdy oddaje w niej swój głos. Kochankowie, z pewnością powiedzą że ich seks, lepszy jest z Hot Wife. Z Bullami to już będzie "różnie" :) W Waszym przypadku rutyna nie istnieje, bez względu na konfigurację, czy to tradycyjnie, czy we troje, czy w pięcioro :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hm moja żona chyba nie może mówić o rutynie

Moja żona bzyka się ze mną,tylko w trzech pozycjach :-P .To jej wystarcza,bo w innych pozach jest niewygodnie,boli,trochę nie wypada itp :->

Kurwa,a ja lubię nogi za szyję,szpagaty,kanapki,udziwnienia :->

Oczywiście,że seks z żoną może być namiętny,tylko jak się trafi na kobietę o tych samych zainteresowaniach i upodobaniach.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
szukającą większego spełnienia w seksie niż to jej zapewnia

już o tym kiedyś rozmawialiśmy, pamiętaj, że nie zawsze cuckold wynika z braku spełnienia w seksie małżeńskim. Mnie właśnie TEN seks inspiruje do zaproszenia Kochanka. I tylko dzięki temu, że jestem otwarta w seksie z mężem nie mam oporu przed spotkaniem w trójkę.

Sem :-P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
szukającą większego spełnienia w seksie niż to jej zapewnia mąż
chodziło mi oczywiście o ten cytat

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznam że wstępne wyniki trochę mnie zaskakują, nie sądziłem że będzie takie wyrównanie. Czekam na kolejne głosy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Za cholerę się z Tobą nie zgodzę.

Hmm,mówisz :) .

Nasze igraszki z żoną są prowadzone w łóżku według stałego scenariusza.Zaczynamy od tego,a kończymy na tym samym co ostatnio.

Znamy się jak łyse konie i seks jest monnotony blee.

Co innego z kochankami,każda ma inne podejście do seksu i może zaskoczyć czymś naprawdę odlotowym :)

A ja lubię nowinki,także w seksie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne, że bycie ogierem w małżeństwie pomiędzy odkurzaniem a przykręceniem kontaktu nie jest łatwe. Od nastu lat staram się zaskakiwać i jestem zaskakiwany.

Temperatura w sypialni to sinusoida , ale ciągle moja żona potrafi mnie wysłać w kosmos.

A błogostan utrzymuje mi się potem długo :->

A czy ja potrafię to musiałaby się wypowiedzieć moja żona ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...