Skocz do zawartości
Jurysta

Z kim lepszy sex

z kim lepszy sex  

189 użytkowników zagłosowało

1. 1. z kim lepszy sex

• z Żoną/Mężem
      82
    • z Hotką/Kochankiem
      108

Rekomendowane odpowiedzi

Ale żeby Żona, czy żeby ta epoka lodowcowa zgwałciła? :) Choć, czy to nie jedno i to samo.

Kurczę nie ważne co mnie zgwałci,byle dziko,namiętnie i skutecznie :):-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o seks, no cóż, opinii będzie wiele. Niesamowity seks można przeżyć z żoną jak i z hotką. Zależy od tego na jakim poziomie się rozumiemy, jakie budujemy relacje, jakie mamy oczekiwania i czy umiemy spełniać oczekiwania drugiej osoby oraz jakie umiejętności posiadamy / "talenty seksualne". Punkt odniesienia ma istotne znaczenie i niema na to reguły, że żona może być lepszą kochanką niż hotka i na odwrót.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem to i w pełni się z Tobą Azzurro zgadzam, osobiście uważam że dobry i spełniony sex rodzi się znacznie wcześniej niż w momencie pójścia z kimś do łóżka ale z drugiej strony zawsze istnieje coś bardzo specyficznego co przeżywa się sporadycznie i mi właśnie o takie "ekstrasy" chodzi.

Piorunie ja zgadzam się z przedmówcami, oczywiście nie znam wszystkich szczegółów twojego życia erotycznego z małżonką ale ponieważ napisałeś że ogólnie jest ono chłodne od jakiegoś tam już czasu to śmiem twierdzić że przy chęciach i szczerości z dwóch stron można rozpalić w waszej "sypialni" bardzo duże ognisko pożądania, piszę tak bo wybacz ale wydaje mi się że pogodziłeś się z tym stanem a na pewno nie o to Ci chodzi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem sex z hotką jest leszy; ten " boski niepokój" co teraz wymyśli " i na co pójdzie", natomiast z żoną ogólnie) nie wszystko przejdzie. Rozważając oczywiście sferę uczuciową strony się odwracają, ale pytanie dotyczyło jak mniemam tylko sexu

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zulus ja się nie zgodzę. Mnie jak to napisałeś z żoną przejdzie wszystko a nie rzadko jest tak że to Muszka prosi/wprowadza coś nowego mówiąc mi że właśnie nabrała na to ochoty. Zgodzę się natomiast z Azzurro że istnieje czynnik inności, jednak w związku też jest wiele możliwości wprowadzenia tej inności no i jest cuckold :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hotka z założenia jest osobą o wybujałym temperamencie lub szukającą większego spełnienia w seksie niż to jej zapewnia mąż. Można więc przyjąć, że jest bardziej otwarta na wszelkie fantazje nowego partnera, a także skłonna zaproponowac mu coś, czego nie zaznał z żoną. Z drugiej strony, wbrew pozorom, dobry seks ze względów czysto "technicznych" wymaga również pewnej wzajemnej znajomości partnerów, którą z natury zapenia stały związek. Dlatego na zadane pytanie nie ma jednoznacznej odpowiedzi i wszystko zależy od subiektywnych stosunków między partnerami.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra ale chyba każdy będzie umiał odpowiedzieć w którym układzie przeżył najlepszy sex

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Lepszy seks jest z Hot Wife ! To tak aby nie było żadnych niejasności co do opcji na którą oddalem swój jakże głos :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...