Skocz do zawartości
markow65

Act-Club w Warszawie. Ktoś był?

Rekomendowane odpowiedzi

34 minuty temu, L&E pisze:

A jakie to ma znaczenie 😁tak jest, wpis został umieszczony kilka dni temu...

Ano takie, że moje doświadczenia sprzed roku i dwóch były zgoła odmienne.

Zastanawiam się nad pójściem na imprezę w ten piątek i dzięki Waszemu wpisowi zrobię dodatkowe rozeznanie. Dziękuję🙂

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My byliśmy w zeszłą sobotę, była to nasza druga wizyta. Tematyka gangbang i bicie seksualnego rekordu. W odróżnieniu od naszego poprzedniego wypadu, wstęp mieli single. Nadal było w miarę kulturalnie, natomiast nie obyło się bez incydentów w postaci jednego typa co wszedł z telefonem i został upomniany o zostawienie go w szatni, jak wychodziliśmy jeden z bywalców przyniósł do recepcji znaleziony na piętrze kolejny telefon, obsługa skwitowała, że przynajmniej będzie wiadomo kto następnym razem nie wchodzi. Nie wiem na ile są w stanie to sprawdzić, gdyż rezerwacje imienne nie są tu koniecznością. Generalnie wieczór z singlami to nie nasz kaliber, w momencie gdy zdecydowaliśmy się odwiedzić pięterko i rozeznać się co ciekawego tam się dzieje, moja żona wstała z kanapy pierwsza, ja jeszcze dopiłem co było do dopicia i w momencie gdy ona była już na schodach, nie miałem jak przejść taki się zrobił tłok 😂. Dla wygłodniałego towarzystwa kobieta zmierzająca na górę to ewidentnie sygnał zapraszający, a że miała na sobie mocno wycięte body eksponujące jej piękne pośladki to efekt był jaki był. To bardziej schlebia niż irytuje o ile jest w granicach kultury, nie mniej tak jak już wspomniałem my akurat nie szukamy mechanicznego walenia z randomowymi ludźmi bez chociaż krzty zaangażowania emocjonalnego i próby zainteresowania swoją osobą w inny sposób niż wymachiwanie kutangą 😉 Było kilka propozycji, ale grzecznie i nie nachalnie. Podsumowując miejsce to ludzie a jak wiadomo z tym bywa różnie, na takie wieczory z singlami dla właścicieli sugerowałbym większą kontrolę nad przestrzeganiem zasad.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, creampie pisze:

Ano takie, że moje doświadczenia sprzed roku i dwóch były zgoła odmienne.

We wpisie napisana jest dokładna data imprezy 😁 no nie ważne...

Zgadzam się z Tobą. Generalnie większość opinii jest pochlebnych dlatego zdziwił mnie ten wpis. Może coś się tam zepsuło? A może to kwestia aktualnie przebywających tam ludzi, aczkolwiek nie tylko o ludzi autorowi chodziło.

Jeśli będziecie w piątek zrób odpowiedni research i daj znać 🙂

Pzdr

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej.

19 października wybieramy się do Act na Elegant Night jak by ktoś również planował wyjście chętnie zapoznamy się parą lub singielką z forum 😉

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem ostatnio. W wersji na singla, ale jako że zbierałem się tam i zbierałem ze znajomą, a ona ostatecznie... no nieważne. W każdym razie, poszedłem zrobić rekonesans, czy warto jednak Panią sympatyczną zaprosić. I nie warto. Dokładnie tak, jak opisano wyżej - duszno, tłoczno, zdecydowanie trudno o poziom obsługi, singli (takich jak ja, więc jakby nie powinienem mieć pretensji) mnóstwo, i spoko, ale wydaje mi się, że w takiej sytuacji, można chyba, wczuwając się w sytuację "sparowanych" dać tym w parach trochę możliwości wyboru, a nie się wpychać do łóżka. Z racji statusu singla i widząc co się dzieje, opuściłem przybytek po pół godzinie. Z zamiarem nie zapraszania tam lubej. Po co mamy się męczyć. A szkoda. W ogóle to szkoda że Usta zamknęli, ciekaw jestem co tam Paweł porabia 😉

• Smutny 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...