Skocz do zawartości
markow65

Act-Club w Warszawie. Ktoś był?

Rekomendowane odpowiedzi

17 godzin temu, parakielcecuckold pisze:

To tam się właśnie bawilismy czeskim glory hole , i jak ci się podobało

Było świetnie. Przez dłuższą chwilę leżałem obok?

• Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, parakielcecuckold pisze:

Korzystałeś  z uroków hotki?

Owszem?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak tak czytam to zazdroszczę wam. Ja nadal pozostaje na etapie planowania. Żona podczas zabawy często każe mi organizować wejściówkę do clubu i że chce spróbować ZK a najczęściej wspomina o DP a potem już na chłodno jest zawsze jakiś pretekst żeby nie iść. No za cholerę nie możemy przejść dalej tego etapu.

• Lubię 1
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 19.12.2023 o 09:09, kosz76 pisze:

Żona podczas zabawy często każe mi organizować wejściówkę do clubu i że chce spróbować ZK a najczęściej wspomina o DP a potem już na chłodno jest zawsze jakiś pretekst żeby nie iść. No za cholerę nie możemy przejść dalej tego etapu

Spróbuj może inaczej podejść do sprawy. Zaproponuj Małżonce wyjście do klubu ale na zasadzie wypijemy drinka, rozejrzymy się i najwyżej wyjdziemy jak nie będzie ochoty na więcej.

Daj jej wyraźny sygnał, że, przekraczając próg klubu, do niczego się jeszcze z góry nie musi zobowiązywać.

My z Mrs.K byliśmy chyba ze trzy pierwsze razy w klubach jedynie na drinku, podglądaniu i zabawie sami ze sobą.

No, chyba, że coś mi umknęło gdy stałem akurat w kolejce przy barze..

Powodzenia ?

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Mr.K pisze:

Spróbuj może inaczej podejść do sprawy. Zaproponuj Małżonce wyjście do klubu ale na zasadzie wypijemy drinka, rozejrzymy się i najwyżej wyjdziemy jak nie będzie ochoty na więcej.

Daj jej wyraźny sygnał, że, przekraczając próg klubu, do niczego się jeszcze z góry nie musi zobowiązywać.

My z Mrs.K byliśmy chyba ze trzy pierwsze razy w klubach jedynie na drinku, podglądaniu i zabawie sami ze sobą.

No, chyba, że coś mi umknęło gdy stałem akurat w kolejce przy barze..

Powodzenia ?

Przyznam rację z takim podejściem. Ja swojej Żonie zaproponowałem takie wyjście... A wyszliśmy po masażu punktu G przez nowo poznanego kolegę... Nigdy nie wiesz co się wydarzy, ale najważniejsze to na nic się nie nastawiać ?

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 21.12.2023 o 00:29, grey34 pisze:

Przyznam rację z takim podejściem. Ja swojej Żonie zaproponowałem takie wyjście... A wyszliśmy po masażu punktu G przez nowo poznanego kolegę... Nigdy nie wiesz co się wydarzy, ale najważniejsze to na nic się nie nastawiać ?

19 stycznia się wybieramy, i zobaczymy co się wydarzy ... oby był ktoś miły;

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...