Skocz do zawartości
markow65

Act-Club w Warszawie. Ktoś był?

Rekomendowane odpowiedzi

Co Was interesuje? Bywam regularnie.

Jest rura do tańca i jeśliby ktoś chciał tańczyć to miejsce jest i nikt raczej nie zabroni, ale nie ma typowej muzyki do tańca. Widywałam tam tańce na rurze, tańców w parze nie.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej czy ktoś wybiera się w najbliższą sobotę do klubu act bo my najprawdopodobniej tak a będzie to nasza pierwsza wizyta w klubie tego typu i przydał by się ktoś do wprowadzenia w te klimaty?On

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem ostatnio wraz z @Mrs.K i przyznam, iż trudno było mi się do czegokolwiek przyczepić.  Lokalizacja w cichej dzielnicy willowej, zdecydowanie I strefa komunikacyjna. Na wejściu sympatycznie atrakcyjna Pani - nowym cierpliwie wszystko tłumaczyła, starym niepotrzebnie nie przedłużała i karty płatnicze również przyjmowała. Ceny porównywalne do innych klubów, tym razem np. 200PLN/para

Opis i zdjęcia można sobie zobaczyć na stronie https://www.act-club.pl/#gallery, zasady ubioru pokrótce takie, że na parterowych kanapach, przy barze strój dowolnie casualowy lub aligancki ale żeby wejść na piętro trzeba było wskoczyć już w coś bardziej sexy. Albo wyskoczyć całkowicie z casualów.

Towarzystwo i atmosfera przyjazna, trafiliśmy na 5-6 par i jakiś 10-ciu singli. Rozmowy przy barze wesołe, barman uśmiechnięty i nienadęty. Muzyka niediscopolo, niehiphop, nierap, bardziej classic rock ale zadziwiająco odpowiednio dobrana tak, iż nie mieliśmy ani razu zgrzytu usznego. Na parterze można było potańczyć lub zrobić małe show - rura też była.  Zaopatrzenia baru nie oceniałem gdyż korzystaliśmy jedynie z wody i soków. Ceny rozsądne, niestety w cenie wejściówki nie były wliczone żadne napoje oprócz tejże wody. Dostępne były również tace z małymi przekąskami i pokrojonymi owocami.

Na górnych piętrach np. czeski gloryhole i sporo pomniejszych gadżetów, strefa BDSM razej lightowa ale podwieszana na łańcuchach hujśtawka bardzo się @Mrs.K (jak i niemałej kolejce szczęśliwych młodzieńców) przypadła do gustu. Ogólnie pokoje czyste, klimatycznie oświetlone, prezerwatywy i żele zawsze pod ręką a ludzie wokół jacyś wyjątkowo zdyscyplinowani i nienachalni.

Nie testowałem jedynie sauny i sporego basenu ale planuję zrobić sobie niedługo taką chillową niedzielę, gdy na miejscu jest również masażystka (-ta) a czas oraz akcja płynie nieco wolniej niż w tygodniu.

Wyszliśmy grubo po 3-ciej, po sześciu godzinach intensywnej i całkiem różnorodnej zabawy. Może nam się akurat tak dobrze trafiło ale zdecydowanie celujemy już w kolejny raz. Bardzo chętnie w większym towarzystwie, jeżeli ktoś miałby ochotę do nas dołączyć, oczywiście niezależnie od stopnia zaawansowania ? 

• Lubię 8
  • Dziękuję 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Byłem w clubie Act miesiąc temu. Bardzo ciekawe miejsce. Polecam wszystkim lubiącym klimaty swingers. Jest tam dużo miejsca, trzy poziomy z barem, sauna, masażami i basenem włącznie. 

• Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę że polecacie i jak patrzyliśmy opinie w internetach, też go wybraliśmy więc super że się to pokrywa :) planujemy się wybrać do niego napewno do końca wakacji :) czy macie sugestie w który dzień najlepiej iść na "nasz pierwszy raz" ? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 13.07.2022 o 19:56, LetsGetFun pisze:

czy macie sugestie w który dzień najlepiej iść na "nasz pierwszy raz" ? 

Może przyszły wtorek? :)

https://www.act-club.pl/wydarzenie/wtorki-w-act-club-smooth-debutants-night-3/2022-07-26/

Ogólnie wszystkie wtorki w tym klubie zarezerwowane są przeważnie na imprezy dla "początkujących".

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po przeczytaniu recenzji mam ochotę kiedyś to miejsce odwiedzić. Czy porównując z innymi klubami w stolicy ten byś polecił najbardziej @Mr.K ? Byłam jedynie w maleńkiej Lavie, a poza Warszawą w Bordeux i Prive, więc nie mam za bardzo porównania…

M. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 17.07.2022 o 00:03, ComamocManiurki pisze:

Po przeczytaniu recenzji mam ochotę kiedyś to miejsce odwiedzić. Czy porównując z innymi klubami w stolicy ten byś polecił najbardziej @Mr.K ? Byłam jedynie w maleńkiej Lavie, a poza Warszawą w Bordeux i Prive, więc nie mam za bardzo porównania…

M. 

Lava odświeżona ale nadal mała, Bordeaux daleko, Prive nie znam a Euphoria dopiero lada moment w nowej odsłonie, po naprawdę gruntownym remoncie, więc (na razie) zdecydownie polecam Act. Najlepiej w dobrym towarzystwie ?

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...