Skocz do zawartości
YoungSissy

Dzień dobry wszystkim

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich   To mój pierwszy raz na tej stronie. Jestem młodą osobą chętną przygód.  Interesują mnie zarówno Panie, jak i Panowie Mam nadzieję, że uda mi się zawrzeć tutaj ciekawe relacje. Jeśli ktoś byłby chętny mi wytłumaczyć co i jak na stronie, to będzie mi miło 

sissy_bra_with_hot_blonde-r171e302142f04880bdf38485b8df9585_j8vje_307.jpg.01daa505bdffd910b397abdcf462d971.jpg

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Jeżeli posiadane przez Ciebie konto jest kontem VIP, wówczas nie możesz skorzystać z Systemu preferencji na czas trwania Twojej subskrypcji.

Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową dla Użytkowników, którzy posiadają konta podstawowe. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

,

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, YoungSissy napisał:

To mój pierwszy raz na tej stronie.

eee tam kiedyś każdy miał swój pierwszy raz :D

6 godzin temu, YoungSissy napisał:

Jestem młodą osobą chętną przygód.

mhmmm no sam nie wiem co myśleć, że starsze osoby to już nie są chętne przygód :lach: 

Baw się dobrze i oby szybko zostało znalezione to czego szukasz :)

Powodzenia :oki:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdzie nie było napisane, że starsze nie są  Zapewne są młode osoby, które nie są chętne przygód, ale ja się do nich nie zaliczam. Moja obecność na tej stronie chyba wystarczająco to tłumaczy 

Dziękuję i mam nadzieję, że tak właśnie będzie 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
20 godzin temu, YoungSissy napisał:

Jeśli ktoś byłby chętny mi wytłumaczyć co i jak na stronie, to będzie mi miło 

Polecam przewodnik i regulamin. Resztę sobie sam na spokojnie ogarniesz. 

Witaj

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ależ interesująca osóbka dołączyła do naszego grona.

Mam nadzieję, że Twój pobyt na forum nie ograniczy się do powitania i ogłoszenia. Z chęcią dowiem się jakie myśli kłębią się w Twojej głowie.

Pozdrawiam i miłego pobytu na forum :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Dragonfly napisał:

Ależ interesująca osóbka dołączyła do naszego grona.

Mam nadzieję, że Twój pobyt na forum nie ograniczy się do powitania i ogłoszenia. Z chęcią dowiem się jakie myśli kłębią się w Twojej głowie.

Pozdrawiam i miłego pobytu na forum :) 

Żeby zaglądnąć do środka mojej głowy i nie tylko jej, zapraszam na Priv 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@YoungSissy i tu się zasmuciłam.  Szkoda, bo liczyłam, że zaczniesz udzielać się na ogóle forum.  

Rzadko z kimkolwiek prowadzę dyskusje poprzez skrzynkę PW.  Najzwyczajniej brakuje mi na to czasu. 

P.S.: Powiedz jak mamy się do Ciebie zwracać? Chodzi mi o Twoją tożsamość płciową. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm... czasami są tematy, które wygodniej się porusza w wiadomościach prywatnych  W końcu chyba po to ta funkcja jest Tamten dotyczył sprawy, która zdaje się być tylko biznesem między nami, więc nie widziałam sensu, żeby go poruszać na forum ogólnym, ale mogę przenieść ten temat na forum jeśli tak wolisz. Nie ma problemu, tylko proszę wskaż mi gdzie 

Na forum pewnie też od czasu do czasu zamierzam się udzielać. Nawet udzieliłam się dzisiaj w wątku, gdzie Ty też zabrałaś głos 

Co do ostatniego to używam końcówek męskich i żeńskich zamiennie, więc jak Wam wygodniej. Ja się raczej nie obrażam   Na anglojęzycznych stronach osoby, które się do mnie odnoszą używają zwrotu Sissy, a problem końcówek tam nie istnieje   Myślę, że używanie zwrotu Sissy i dowolnej końcówki to dobra praktyka  , ale tak jak mówię jak Wam wygodnie.

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, YoungSissy napisał:

Myślę, że używanie zwrotu Sissy i dowolnej końcówki to dobra praktyka  , ale tak jak mówię jak Wam wygodnie.

Fakt, w języku Polskim jest problem z końcówkami. Żeńskie są inne, męskie inne. Tak samo jak w realu :) Różne końcówki... 

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...