Skocz do zawartości
Johnny

nieudany wieczór kawalerski?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taką fantazję:

Razem z moją Panią jedziemy na wczasy do egzotycznego kraju gdzie wypoczywamy w apartamencie z balkonem. Wieczorami po kąpieli przesiadujemy na balkonie relaksując się przy drinku. Pewnego wieczoru w sąsiednim pokoju pojawia się kilku młodych mężczyzn. Impreza u sąsiadów się rozkręca. Co jakiś czas panowie pojawiają się też na balkonie sąsiadującym z naszym. Ich wzrok raz po raz błądzi w kierunku mojej Pani. Ona ma na sobie tylko szlafrok i siedząc pokazuje nogę aż do uda. Po jakimś czasie nawiązujemy rozmowę i od słowa do słowa pijemy razem drinki i opowiadamy o naszej podróży. Okazuje się, że Panowie mają wieczór kawalerski i zamówili przekąski oraz alkohol do pokoju. Pytamy czy to jedyna atrakcja jaką zorganizowali i dowiadujemy się, że był też w planie striptase ale niestety coś nie wypaliło i dziewczyna nie dojedzie. Widzę jak mojej Pani oczy zabłyszczały na tą wiadomość. Kiedy obsługa hotelowa przyniosła zamówienie sąsiedzi zaprosili nas do siebie na drinka. Nie ukrywam, że chętnie skorzystaliśmy z zaproszenia bo oboje mieliśmy już w głowie pewien plan. Pokój sąsiadów był duży i Panów było pięciu. Zapytałem przyszłego pana młodego czy nie miałby nic przeciwko temu, żebyśmy odwdzięczyli się za gościnę oferując drobną atrakcję. Myślę, że koledzy nie spodziewali się jak odważna jest moja hotka i na co ją stać. Moja Pani poprosiła bohatera imprezy, żeby usiadł na krześle, a sama usiadła na stole przed nim. Szlafrok szybko się rozsunął a razem z nim rozchyliły się uda mojej Pani. Jednocześnie patrzyła chłopakowi prosto w oczy. Tego nasz przyszły pan młody kompletnie się nie spodziewał. Widać było jednak, że widoki, które się przed nim odsłoniły bardzo mu się podobały bo nie spuszczał wzroku z wygolonej cipki mojej Pani. Ona tym czasem zachęciła go do włożenia palca do środka. "Nie spodziewaliście się takiej atrakcji panowie?" rzuciłem. Po chwili wszyscy mieliśmy nasze członki w dłoniach, a przyszły pan młody dopadł do cipki mojej Pani z ustami i penetrował ją łapczywie językiem. Po chwili dołączyli do niego koledzy i zrobił się z tego prawdziwy gang bang. Panowie zmieniali się i po kolej zaliczali cipkę i usta. Dobrze, że Panów było pięciu bo ie wytrzymywali długo. Nie wróciliśmy do siebie do puki każdy z nich nie skończył w środku w cipce lub w ustach mojej Pani. Uwielbiam jak moja Pani zaskakuje mężczyzn swoją śmiałością i narzuca tempo akcji. Potrafi być tak wyuzdana, że z łatwością onieśmiela kilku mężczyzn.    

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...