Skocz do zawartości
Coma

Wstęp do BDSM

Rekomendowane odpowiedzi

Popieram mam bat z jeździeckiego i obrożę dla psiny z zoologicznego i jakość sprzętu jest naprawdę bardzo dobra pozdrawiam 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, Sailor&Lula napisał:

Jeśli chodzi o spankingowe gadżety

Świetnie, na początek, sprawdza się zwykła packa na muchy :D Tylko nie elektryczna. Chociaż...

7 godzin temu, Sailor&Lula napisał:

Dlatego kupiłam sobie skórzaną solidną obrożę z równie solidną i pachnącą smyczą w stacjonarnym sklepie zoologicznym

Ja też :D

Ta z sex-shopu, chociaż niby wypas, zupełnie się nie sprawdziła. Pieniądze, nie takie znów małe, wyrzucone w błoto. A obroża dla Burków jest idealna :D 

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
54 minuty temu, skrzat napisał:

Przecież kupuje się wibratory mimo, że w kuchni mamy ogórki ;)

Ogórek to może zastąpić tylko dildo. :lach: 

• Lubię 4
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Zouza Ty od mężczyzny oczekujesz, że będzie widział różnicę między dildo, a wibratorem? 

Oni wszystko często spłycają. 

Dla większości mężczyzn pończochy nylonowe, to każde pończochy. Każde połyskliwe ubranie, to lateks. A każdy but na obcasie, to szpilka 

• Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co racja, to racja! :lach: 

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, Dragonfly napisał:

@Zouza Ty od mężczyzny oczekujesz, że będzie widział różnicę między dildo, a wibratorem? 

Oni wszystko często spłycają. 

Dla większości mężczyzn pończochy nylonowe, to każde pończochy. Każde połyskliwe ubranie, to lateks. A każdy but na obcasie, to szpilka 

Bo my po prostu nie lubimy utrudniać sobie życia  

• Lubię 1
  • Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@manny to posmakuj tramplingu,  gdy kobieta ma na nogach buty z obcasem typu słupek i obcasem typu szpilka. Dopiero zobaczysz jak można takim spłyceniem utrudnić sobie życie :redevil: 

• Lubię 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, Dragonfly napisał:

@manny to posmakuj tramplingu,  gdy kobieta ma na nogach buty z obcasem typu słupek i obcasem typu szpilka. Dopiero zobaczysz jak można takim spłyceniem utrudnić sobie życie :redevil: 

Dzieki, na razie wole zostać przy pacce na muchy moze byc zwykla

• Lubię 2
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od razu zaznaczam, że typowy klimat BDSM to nie moja działka (jestem laikiem), co nie znaczy, że nie można stosować pewnych tylko elementów tych "zabaw" w swoim ars amandi. Ja na przykład lubię obdarzać klapsami i lekkie smaganie (granicach rozsądku). Czasem wystarczy dłoń, czasem własnoręcznie zrobiona rózga - polecam, bo już sam proces wytwórczy nakręca wyobraźnię (dobre są cienkie gałązki wierzby. Packi na muchy, ogórka i marchewki nie polecam - może wywołać śmiech i nastrój pryśnie. 

Profesjonalny sprzęt warto pewnie kupić (zrobić), gdy już będziecie pewni, że takie zabawy sprawiają Wam frajdę. Ja korzystałem np z pejczyka kupionego lata temu na straganie z pamiątkami na Krupówkach - trudno go nazwać profesjonalnym, ale dał radę. Sprawiłem też sobie kajdanki, ale zaliczyłem falstart - przy próbie użycia wpadły pod łóżko i nie byłem w stanie ich wydobyć z powodu konstrukcji i budowy łoża ha ha. 

Powodzenia w próbach i liczę na to, że się pochwalicie tu swoimi doświadczeniami w tym zakresie.

20200424_115828.jpg

20200424_124922.jpg

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, pawelek1011 napisał:

ogórka i marchewki nie polecam - może wywołać śmiech i nastrój pryśnie. 

Zapewniam cię, że przy niektórych darach Natury nie wszystkim jest do śmiechu a nastrój słyszalnie się pogłębia :)

• Lubię 4
  • Haha 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...