Skocz do zawartości
Coma

Wstęp do BDSM

Rekomendowane odpowiedzi

12 minut temu, Mr.K napisał:

niektórych darach Natury

Jestem ciekawy przy jakich. Bo chyba nie chodzi o wielkość ogórka ha ha.

Na smaganie pokrzywą lub gałęzią róży też chyba bym nie optował.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż narazie @manny męczy mnie najgorszą torturą - brakiem seksu

a poza tym zamówiliśmy kilka gadżetów z czego dwa zostawiamy, a resztę odsyłamy, bo w necie trudno faktycznie ocenic jakosc... 

• Lubię 3
  • Zmieszany 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, maniurka napisał:

Cóż narazie @manny męczy mnie najgorszą torturą - brakiem seksu

a poza tym zamówiliśmy kilka gadżetów z czego dwa zostawiamy, a resztę odsyłamy, bo w necie trudno faktycznie ocenic jakosc... 

Szczególnie, gdy cena wyjątkowo kusi ;)

Super, że dało się zwrócić.

Nierzadko po rozczarowaniu zakupem pozostaje wyrzucić cały ten szajs do śmieci

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
25 minut temu, switch napisał:

Z darów natury imbir polecam

Nacieranie świeżym newralgicznych miejsc? Czy może w inny sposób?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, pawelek1011 pisze:

Jestem ciekawy przy jakich. Bo chyba nie chodzi o wielkość ogórka ha ha.

Powiedziałbym, że lepiej spróbować niż opowiadać ale mógłbyś mnie źle zrozumieć ;)  Wielkość też ma niebagatelne znaczenie ale jak zwykle najbardziej chodzi o urozmaicanie sobie np. improwizowanej draki w kuchni.

Godzinę temu, switch pisze:

Obrany z delikatną penetracją i nacieraniem :)

Można w ten sam sposób stosować ostre papryczki ale tu nie tyle rozmiar, co odmiana ma dużo głośniejsze znaczenie :)

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 24.04.2020 o 13:13, pawelek1011 pisze:

Na smaganie pokrzywą lub gałęzią róży też chyba bym nie optował.

Pokrzywy potrafią dać  do wiwatu. Polecam je zarówno masochistom jak i amatorom lżejszych zabaw.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żelazna reguła przy czymś z darów natury : 30% sukcesu zależy od tego czym, 60% gdzie i jak na ciało a 10 % czy jest alergia:) ale lepiej od sprawdzenia tych 10 % zacząć.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pisalam wcześniej w tym temacie trochę o pierwszych próbach mojej dominacji, ale w porównaniu z tym co @manny zafundował mi wczoraj to moje wysiłki były dziecięcym teatrzykiem.

Nie było wymyślnych gadżetów - poza (jak dla mnie zbyt) dużym strap-on’em za to byla kwintesencja dominacji, gdzie główną rolę zagrało spojrzenie, głos i silne dłonie. Zaczęło się znikąd, od zdarcia ubrania i podarcia bielizny, potem @manny stopniowo przekraczał moje granice, a ja w mieszance adrenaliny, bólu i przyjemności prosiłam o więcej... nie pamiętam kiedy byłam tak obolała i jednocześnie tak zadowolona i podniecona. 
Już rozumiem opisywane przez Was odczucia związane z BDSM, wiem także, że moja dominacja może być przyjemną formą urozmaicenia, ale naturę mam zdecydowanie uległą.

• Lubię 6
  • Dziękuję 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, maniurka pisze:

moja dominacja może być przyjemną formą urozmaicenia, ale naturę mam zdecydowanie uległą.

I właśnie przez Twoją uległą naturę może być Ci ciężko. Nawet jeśli dominacja jest tylko odskocznią, to jednak trzeba się w tym odnaleźć. Zastanów się nad tym dobrze. Wiesz co Ty czujesz gdy jesteś uległa. Czy czy uda Ci się sprawić, by i on to poczuł, gdy odwrócicie role?

Możesz wykorzystać doświadczenie z Twojego bycia uległą.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Dragonfly pisze:

Możesz wykorzystać doświadczenie z Twojego bycia uległą.

Trudno jednak oszukać naturę i jednak dominacja w moim wydaniu będzie zawsze trochę „udawana” mimo wszystko fajnie się w nią czasem pobawić

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...