Skocz do zawartości
Skryty

Skryty - przywitanie

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Chciałbym się przedstawić i opowiedzieć swoją historię. Nie wszystko rozumiem i chciałbym Waszego doświadczenia.

Jestem Skryty - 36 lat, żonaty z bardzo piękną i zgrabną kobietą, typową Hotką 10/10, może kiedyś pozwoli się podzielić zdjęciami. 

Zeszły rok był dla mnie bardzo dziwny, ciągłe walki z żoną doprowadziły nas na skraj rozwodu, bardzo ją kocham ale miałem już dosyć jej charakteru. 

W mojej pracy społecznej zaczęła pomagać mi kobieta, średnio mi się podobała ale miała niesamowitą osobowość... Zaczęła mnie uwodzić, pamiętam jak dzisiaj gdy zadzwoniła i powiedziała, że właśnie skończyła się masturbować. Słychać było w jej głosie ten rozpalony oddech, który mężczyzna słyszy zaraz po orgaźmie. Zapytała czy mam na nią ochotę... płonąłem,... zapytała gdzie możemy się zobaczyć. Jej mąż wiedział, ten wzrok gdy odwoziłem ją pod dom...

Żona nas przyłapała ale dużo później... sprawdziła mój telefon i zobaczyła nasze wiadomości. 

Nasz wiązek przetrwał. 

W zeszłym roku pojawiła się ONA, dziewczyna kolegi. Znałem ją, podobała mi się od zawsze, mój typ 10/10, ale nigdy nie rozmawialiśmy. Wspólny dzień i picie oraz palenie do samego rana. Zgarnąłem ją na chwilę na bok i zaczęliśmy rozmawiać - wspólne tematy, zainteresowania, zaczęło iskrzyć... Gdy impreza się rozkręciła, a alkohol uderzył mi do głowy, zamknąłem się z nią w pokoju. Powiedziałem jej jak mnie kręci, stanęła nade mną i świat stanął...

Zaczęliśmy rozmawiać, trwało to miesiącami, w końcu się z nią spotkałem, ze względów bezpieczeństwa na park & drive... rozmawialiśmy a ja nakręcałem się jej obecnością. Zdradziła mi jaki dotyk ją kręci, złapałem więc jej rękę i zacząłem ją masować tak jak lubi, gdy nie mogła wytrzymać, rozpięła mi rozporek i zaczęła obciągać w samochodzie... to nie wszystko co z nią robiłem, złamałem jej tabu i jej seksualność. 

Żona wie, ale nie wszystko...

Są inne i nie potrafię przestać. 

Jestem przystojnym i wysportowanym facetem, mam wysoki status społeczny i stanowisko. 

Nie potrafię się dzielić swoją kobietą i wiem, że nie byłbym w stanie. Podnieca mnie zdobywanie i uwodzenie kobiet, uświadomiłem sobie, że robiłem to od zawsze. Uwielbiam mieć kontrolę i dominować. 

Podniecają mnie kilka rzeczy

1. Świadomość, że inny facet wie że mam jego kobietę - chciałbym aby patrzył.

2. Świadomość mojej Pani, że ją zdradzam i dotykam innych kobiet jak jej. Chciałbym aby na to patrzyła... 

3. Uwielbiam długi seks, kochać się z kobietą czasem nawet 8 godzin jednej nocy, ale nie dochodzić i nie dawać jej mojego orgazmu (nie do końca to rozumiem). 

Jestem tu sam. 

Bardzo ważne w seksie są dla mnie uczucia, emocje. To one nakręcają mnie najbardziej. 

Czy to miejsce dla mnie?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Jeżeli posiadane przez Ciebie konto jest kontem VIP, wówczas nie możesz skorzystać z Systemu preferencji na czas trwania Twojej subskrypcji.

Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową dla Użytkowników, którzy posiadają konta podstawowe. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

,

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, Skryty napisał:

Czy to miejsce dla mnie?

Jeżeli Ty tak uważasz to tak. A Twoje zainteresowania klimatami Cuckold i Cuckqueen raczej pasują do tematyki forum, prawda ? 
Witamy

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno nie jesteś tu sam. Witamy na pokładzie

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, Skryty napisał:

A dlaczego nie wszystko?

Cześć! Jesteś zboczuchem ;), tak jak my. Każdy z nas tutaj ma swoje własne fiksacje i lubimy o tym rozmawiać. I szczęśliwie się spełniać.

8 godzin temu, Skryty napisał:

Czy to miejsce dla mnie?

Wygląda na to, że tak!

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sporo już wiesz,  ale też dużo odkrywania jeszcze przed Tobą. Nie do końca też zrozumiałem jaki jest aktualny status poznawczy Twojej żony- w końcu wie, nie wie,  domyśla się...

Tak czy siak, nie mogłeś wybrać lepszego miejsca na tego typu rozkminy

Witaj 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, Skryty napisał:

Cześć

Chciałbym się przedstawić i opowiedzieć swoją historię. Nie wszystko rozumiem i chciałbym Waszego doświadczenia.

Jestem Skryty - 36 lat, żonaty z bardzo piękną i zgrabną kobietą, typową Hotką 10/10, może kiedyś pozwoli się podzielić zdjęciami. 

Zeszły rok był dla mnie bardzo dziwny, ciągłe walki z żoną doprowadziły nas na skraj rozwodu, bardzo ją kocham ale miałem już dosyć jej charakteru. 

W mojej pracy społecznej zaczęła pomagać mi kobieta, średnio mi się podobała ale miała niesamowitą osobowość... Zaczęła mnie uwodzić, pamiętam jak dzisiaj gdy zadzwoniła i powiedziała, że właśnie skończyła się masturbować. Słychać było w jej głosie ten rozpalony oddech, który mężczyzna słyszy zaraz po orgaźmie. Zapytała czy mam na nią ochotę... płonąłem,... zapytała gdzie możemy się zobaczyć. Jej mąż wiedział, ten wzrok gdy odwoziłem ją pod dom...

Żona nas przyłapała ale dużo później... sprawdziła mój telefon i zobaczyła nasze wiadomości. 

Nasz wiązek przetrwał. 

W zeszłym roku pojawiła się ONA, dziewczyna kolegi. Znałem ją, podobała mi się od zawsze, mój typ 10/10, ale nigdy nie rozmawialiśmy. Wspólny dzień i picie oraz palenie do samego rana. Zgarnąłem ją na chwilę na bok i zaczęliśmy rozmawiać - wspólne tematy, zainteresowania, zaczęło iskrzyć... Gdy impreza się rozkręciła, a alkohol uderzył mi do głowy, zamknąłem się z nią w pokoju. Powiedziałem jej jak mnie kręci, stanęła nade mną i świat stanął...

Zaczęliśmy rozmawiać, trwało to miesiącami, w końcu się z nią spotkałem, ze względów bezpieczeństwa na park & drive... rozmawialiśmy a ja nakręcałem się jej obecnością. Zdradziła mi jaki dotyk ją kręci, złapałem więc jej rękę i zacząłem ją masować tak jak lubi, gdy nie mogła wytrzymać, rozpięła mi rozporek i zaczęła obciągać w samochodzie... to nie wszystko co z nią robiłem, złamałem jej tabu i jej seksualność. 

Są inne i nie potrafię przestać. 

Jestem przystojnym i wysportowanym facetem, mam wysoki status społeczny i stanowisko. 

Nie potrafię się dzielić swoją kobietą i wiem, że nie byłbym w stanie. Podnieca mnie zdobywanie i uwodzenie kobiet, uświadomiłem sobie, że robiłem to od zawsze. Uwielbiam mieć kontrolę i dominować. 

Podniecają mnie kilka rzeczy

1. Świadomość, że inny facet wie że mam jego kobietę - chciałbym aby patrzył.

2. Świadomość mojej Pani, że ją zdradzam i dotykam innych kobiet jak jej. Chciałbym aby na to patrzyła... 

3. Uwielbiam długi seks, kochać się z kobietą czasem nawet 8 godzin jednej nocy, ale nie dochodzić i nie dawać jej mojego orgazmu (nie do końca to rozumiem). 

Jestem tu sam. 

Bardzo ważne w seksie są dla mnie uczucia, emocje. To one nakręcają mnie najbardziej. 

Czy to miejsce dla mnie?

Tak. Chodź.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Albo - "Ogniu, krocz za mną", jeśli wolisz.

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 godzin temu, Skryty napisał:

Jestem tu sam.

Nie Ty jeden :D

13 godzin temu, Skryty napisał:

Czy to miejsce dla mnie?

A odpowiedzi na to pytanie poszukaj sam... 
Do tego wykorzystaj informacje zawarte w tematach i dyskusjach. Czytaj, pytaj, pisz, opowiadaj, czasami sam ze sobą pogadaj :) 

Powodzenia :oki:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo dziękuje za przywitanie. Jest mi niezmiernie miło z tak ciepłym przyjęciem :) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...