Skocz do zawartości
Tuttas Fruttas

Sex w samochodzie. Jakie auto najlepsze?

Rekomendowane odpowiedzi

C4 Grand Picasso po złożeniu tylnich foteli niemal płaska podłoga i miejsca w brud

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 14.04.2020 o 11:57, Dreszcz pisze:

...jaki samochód najlepszy ? Takim w którym nie dopadną Was mundurowi :)

Czyli polecasz radiowóz ?? :lach:

Ja polecam Opel Vectra C kombi.. dużo miejsca, a po złożeniu tylnich foteli - wraz z bagażnikiem powstaje istne małżeńskie łoże (On)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
45 minut temu, PoznańskaPara pisze:

Czyli polecasz radiowóz ?? :lach:

Ja polecam Opel Vectra C kombi.. dużo miejsca, a po złożeniu tylnich foteli - wraz z bagażnikiem powstaje istne małżeńskie łoże (On)

Widać że mamy ten sam gust... Motoryzacyjny

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Robal pisze:

Widać że mamy ten sam gust... Motoryzacyjny

Teraz mamy KIA Sportage, ale nie testowany jeszcze...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja osobiście polecam SUV Mitsubishi Outlander, przestronny dużo miejsca, przyciemniane szyby On

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, PoznańskaPara pisze:

Teraz mamy KIA Sportage, ale nie testowany jeszcze...

Testowany - daje radę

chociaż bus u mnie na pierwszym miejscu

• Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, maniurka pisze:

Testowany - daje radę

chociaż bus u mnie na pierwszym miejscu

Fajnie byłoby limuzynę przetestować... Tam też sporo miejsca i bardzo mocno przyciemnione szyby...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wspomnę tylko że kiedyś początki polskiej powszechnej motoryzacji to był fiat126p Maluchem zwany. Krążyła wówczas opinia, że można w nim się bzykac tylko trzeba wczesniej usunąć reflektory. Przez otwory po światłach wystawialo się nogi bo cała akcja odbywala się w bagażniku ( który był z przodu)

• Lubię 1
  • Haha 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mondeo kombi jest idealne do jazdy nocnej . Czasami jak Dar rozłoży nam kanapę to jak w japońskiej kawalerce, można zaszaleć . Kaska.

• Lubię 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...