Skocz do zawartości
Tuttas Fruttas

Sex w samochodzie. Jakie auto najlepsze?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja również polecam wszelkie terenówki :D

Kiedyś praktykowałam podobne warunki jak poniżej, uzupełnione o zasłonki rozciągnięte na expanderach.

Godzinny, intensywny seks w takich warunkach okazał się skuteczniejszy niż jakikolwiek dotychczasowy trening crossfitu ;)

Zakwasy były przez 4 dni, a wszystkie mięśnie czułam zanim jeszcze wróciłam do domu :D

image.thumb.png.732c31e6f51cb7de419d1e3f7c7bcb28.png

• Lubię 8
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
23 godziny temu, RobertWaWa pisze:

ładna zabudowa

18 godzin temu, Robal pisze:

Ładny Land Rover... 

ciekawe ile tu jest amatorów off-roadu ;) Wszak na takich zlotach też się sporo dzieje :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 godzin temu, Ink pisze:

ciekawe ile tu jest amatorów off-roadu ;) Wszak na takich zlotach też się sporo dzieje :D

Zwłaszcza na LR Only, pierwszego dnia coś się urwie i resztę zlotu można spędzić w namiocie :D

• Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie najlepszy jest taki samochód, co się nie zepsuje w krzakach zaraz po igraszkach, kiedy trzeba szybko wracać do domu a już trzy godzinny spóźnienia i 20 nieodebranych.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Finrod pisze:

Dla mnie najlepszy jest taki samochód, co się nie zepsuje w krzakach zaraz po igraszkach, kiedy trzeba szybko wracać do domu a już trzy godzinny spóźnienia i 20 nieodebranych.

I telefon 2% baterii!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kwestia gustów. Ktoś lubi jedną markę samochodów, inny drugą. Choć może nie ważne, gdzie... a raczej z kim. Co z tego, że samochód wyśniony choćby to było top of the top z naszych wymarzonych snów, jak osoba, z którą się w nim jest to człowiek-kłoda albo człowiek-sekunda i już po. A jak jest ogień, są iskry, jest to "coś", co sprawia że świat przestaje istnieć i liczy się każdy moment z nią/nim, to nie ważne gdzie, choćby i na przewróconej hulajnodze, byle była ta chwila, która być może już nigdy się nie powtórzy.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fiat 126 ( maluch) będziecie bardzo blisko siebie

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co do fiata 126p to moje najfajniejsze wspomnienie jest takie, że tym autem pojechałem do lasu z dwiema koleżankami na mój pierwszy trójkącik. Oczywiście ciężko byłoby się zabawiać z dwiema paniami w takiej małej puszce i robiliśmy to na zewnątrz, ale wtedy udowodniłem sobie i kolegom, że nie fura się liczy, a dobra bajerka 

• Lubię 1
  • Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...