Skocz do zawartości
Tuttas Fruttas

Sex w samochodzie. Jakie auto najlepsze?

Rekomendowane odpowiedzi

Próbowałem nieraz.

Ford fiesta - ciasno, niewygodnie.

Skoda Octavia - trochę lepiej ale też słabo z komfortem.

Citroen Berlingo ("na pace") - było nieźle, całkiem wygodnie.

Dawne to czasy. Wolę jednak łóżko lub jego okolice, namiot, ewentualnie koc na trawie  :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Każde jest dobre. Wystarczy tylnia kanapa i osobne siedzenie kierowcy wyposażone w panoramiczne lusterko wsteczne.

Ale po zniesieniu kwarantanny można sobie chyba pozwolić na nieco więcej.

Screen Shot 2020-04-11 at 21.32.58.png

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, Druh. napisał:

Fiat 126p: Było bardzo przyjemnie, ale że było to lat temu... z 18 to mogę źle pamiętać:P Siedzenia dało się rozłożyć, pozycja "klasyczna" w wersji półsiedzącej, z intymnością nie było problemu, bo szyby zaparowały w ciągu minuty:D

@Druh. wyjąłeś mi to z ust zgadzam się z każdym słowem. Choć w obecnych czasach wydaje się to nieprawdopodobne,  to jednak dało się w tych warunkach przeżyć orgazm (i to nie jeden) no ale jak to się mówi: dla chcącego nic trudnego...

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 11.04.2020 o 20:35, Druh. napisał:

Najwygodniej było w Fordzie Galaxy;-)

Oj polecam polecam! :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A z mojego doświadczenia najbardziej sprawdziła się Mazda 6 w kombi. Ale to bardziej może się wypowiedzieć @Maks. Nie było mocy, żeby na odcinku 120 km się chociaż raz nie zatrzymać ;) Dodam, że przy złożeniu siedzeń było miejsce praktycznie od kierownicy do końca auta. Świetnie się sprawdzała też przy przeprowadzkach, niejednokrotnie służyła jako "namiot" na jednonocne wypady, a zakręty dosłownie pożerała. :)

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Erato Dokładnie.

Mazda 6 kombi (sportwagon) pierwszej generacji...

Ah! ❤️ 

Po usunięciu zagłówków i przesunięciu foteli na maksa w przód i rozłożeniu foteli robiła się płaska podłoga od kierownicy po klapę bagażnika.

Zajebiste było to, że miało też webasto, więc w zimne noce też można było się trochę dogrzać, żeby nudesom nie było zimno ;)

Wielki akumulator BOSHa sprawiał, że całą noc mogła grać muzyczka i lekko tłumić krzyki, jęki i stęki ;)

A tak swoją drogą to mazda wielokrotnie była miejscem całonocnych imprezek :D 

Długa maska też się przydawała na seks w środku pola, a szyberdach pozwalał, po dobrym, namiętnym rżnięciu, leżeć przytuleni i patrzeć w gwiazdy na niebie ^_^ 

No zajebiste auto...Aż tęsknię :( 

• Lubię 3
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 11.04.2020 o 21:35, pawelek1011 napisał:

Próbowałem nieraz.

Ford fiesta - ciasno, niewygodnie.

Skoda Octavia - trochę lepiej ale też słabo z komfortem.

Citroen Berlingo ("na pace") - było nieźle, całkiem wygodnie.

Dawne to czasy. Wolę jednak łóżko lub jego okolice, namiot, ewentualnie koc na trawie  :)

Jak ja Cię dobrze rozumiem ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie SUV-y. Ze względu na ilość miejsca, jak i możliwość dojechania w ustronne miejsce. Sprawdzałem w Nissanie X-Trailu, Jeep GC, Volvo XC90 ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...