Skocz do zawartości
Wichura

Archiwizacja zdjęć

Rekomendowane odpowiedzi

Ja stosuje w domu urządzenie typu NAS, taki mały domowy serwerek, dwu zatokowy, dwu dyskowy pracujący w mirroringu, podłączony do swojego routera. Posiadam stały publiczny adres IP, więc w każdej chwili mogę sięgnąć po zasoby na nim lub coś na niego wgrać. Może prędkość nie powala, ale dla domu w zupełności wystarczy.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na wszystkich swoich urządzeniach mam włączoną synchronizację z dyskiem google. Jestem zbyt leniwy żeby samemu bawić się w kopiowanie. Materiały xxx trzymam na osobnym dysku i na karcie bo tego typu rzeczy do sieci  się nie wrzuca.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zdjęcia mam na dysku na komputerze. Poza tym raz na jakiś czas kopiuję zdjęcia i filmy na dysk zewnętrzny. Jeden duży, a drugi mniejszy. Może w przyszłości stworzę z tych zdjęć kilka tematycznych albumów, aby były na półce i można byłoby do nich zerknąć od czasu do czasu na starość czy coś, jako miłe wspomnienie.

Nie myślałem o innych metodach archiwizacji. Jeśli jest coś dobrego i w miarę darmowego, proszę zapodajcie przykłady.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...