Skocz do zawartości
Gentleman_88

Chyba czas zacząć.

Rekomendowane odpowiedzi

Hej. 

Sytuacja wygląda tak. Że mam wrażenie że partnerką delikatnie mi sugeruje, lub ją za dużo o tym myślę.

Jakich czas temu, wczasy, wyspy, przed wylotem ona do mnie żeby zabrać gumki bo nie wiadomo co się wydarzy, koniec końców gumek nie zabraliśmy, niczego nie było.

Kolejne, że może byśmy odświeżyli nasze jakieś nagrania i nagrali nowe filmy.

Ostatnio że miała bardzo przyjemny sen, trójkąt ona i 2m. Fakt, nie pociągnęła tego tematu.

Ale zaczynam się zastanawiać czy chciała by tego, z drugiej strony też sugeruje że ja i inna kobietą wykluczone, ale mówi to wtedy tak po prostu, gdy słyszy o zdradzie.

I już sam nie wiem ?

Z jednej strony fantazjuje o tym, z drugiej nie mam 100% pewności jak by było po ?

Czy gdy się zdecydowaliście mieliście jakieś zasady na pierwszy raz ? Ja np na pierwszy raz nie wyobrażam sobie całowania się moja kobieta czy spustu do ust czy na twarz.

Czy moje objawy są normalne ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Gentleman_88 napisał:

Ostatnio że miała bardzo przyjemny sen, trójkąt ona i 2m. Fakt, nie pociągnęła tego tematu.

Znaczy ja nie pociągnołem dalej tego tematu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze, niby w temacie jestem o dawien dawna, różne doświadczenia, a ze swoją kobieta jakoś nie potrafię porozmawiać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Gentleman_88 napisał:

Kurcze, niby w temacie jestem o dawien dawna, różne doświadczenia, a ze swoją kobieta jakoś nie potrafię porozmawiać.

To chyba musisz się nauczyć. Rozmowa to podstawa.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, Gentleman_88 napisał:

Czy gdy się zdecydowaliście mieliście jakieś zasady na pierwszy raz ?

12 godzin temu, Gentleman_88 napisał:

Czy moje objawy są normalne ?

Jesteś na forum od półtora roku. Powinieneś więc wiedzieć, że te pytania przewijają się u nas regularnie i odpowiedź na nie była już wielokrotnie udzielana. Zachęcam do lektury odpowiednich tematów w dyskusjach i zasadniczo całego działu "Jak zacząć" a gdy będziesz miał jakieś konkretne pytania związane bezpośrednio z Twoją indywidualną sytuacją to pytaj śmiało

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio wyskoczyliśmy na kilka dni odpocząć. Będąc w basenie, akurat byliśmy sami, partnerka wspomniała że następnym razem musimy wybrać się do Azzun, bo tam raczej nie będzie dzieciaków. Ja wtedy wspomniałem że to hotel dla swingerswo i tak jakoś został poruszony temat zabaw w większym gronie. Ona do mnie czy mi już przeszło bo nic na ten temat nie wspominam. Ja że jakoś tak wyszło ale ze chciałem poruszyć ten temat, bo ona coś kiedyś o tym wspominała (że weźmiemy gumki na wczasy bo nie wiadomo co się trafi, że chciała by spróbować z dwoma facetami, że może byśmy nagrali nowe filmiki). Ona wtedy do mnie że zawsze dużo gada Nie powiedziała NIE. Ale że w sumie ja jej wystarczam, że kiedyś z innym partnerem próbowali się z kimś umówić ale nie wyszło, że może jak jeszcze bardziej schudnie, może gdzieś na wczasach. Że nie ma jakiś takich fantazji. Ja wspomniałem że najbardziej fantazjuje o niej z dwoma facetami. I tak naprawdę temat się skończył.

Dziś podesłałem jej hotel, wspomniałem że jest tylko dla dorosłych, szczerze mówiąc wysyłając jej ten hotel nie miałem na myśli spotkań z innymi, a ona mi odpisała że nie wie co mam na myśli ale ona nie chce się "walić" z innymi. I tu mnie całkowicie wybiła z tropu. Nie wiem co o tym wszystkim myśleć ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie to nie wiem co gorsze. Czy to, że partnerka w ogóle nie chce słyszeć o cuckold, swing, trójkąt itp czy to, że co jakiś czas coś tam wspomina a później zaprzecza i mówi, że nie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...