Skocz do zawartości
illa

Każdy wraca ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Illa...

Może niewiele się udzielałem na tym forum.

Może nie wszystkie Twoje tematy przeczytałem.

Może mam dekadę do odrobienia...

...ale czuję się lepiej, jak Ty tu jesteś.

W końcu zrobiłem krok. Duży krok.

W stronę forum.

Moja partnerka założyła tu konto.

Pamiętam Twoje opowiadania...

Dziękuję Ci, że wróciłaś.

Dziękuję Ci, że to forum jest "pełne" z Tobą.

Dziękuję Ci, że to, co pisałaś, inspiruje mnie to do poruszania tematów z Erato.

I wiele, wiele słów, które ciężko ubrać w słowa.

Po prostu DZIĘKUJĘ. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Sem. napisał:

Każdy ma po co, i po coś wraca ;) Cześć, dawno Cię (znowu) nie było. 

Ciągle nie wiem ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A dlaczego napisało się dwa razy to samo?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Już jest raz. :)

Ale za to "nie wiem" to :klapsik1:

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, illa napisał:

Nie wiem czy mam po co ;)

Każdy chyba ma po co widząc po różnych wypowiedziach zdalazylem zauważyć że nasze forum było ci bliskie i czułaś się jak w domu i co jak co do domu zawsze warto wrócić bo wszędzie dobrze ale najlepiej w domu witamy spowotem

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wróciła moja najulubieńsza osoba z całego forum! Mam nadzieję, że powrót na stałe?;D

Ehhh od razu przypominają mi się pewne nasze figle i nowe smaki, które wtedy odkryłem

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam ze tez sie wtrace... ale chcialem tylko napisac... milo mi bardzoze jestesz mila illa... czesto wspominalem na ciebie jak sie masz.. i mam nadzeje ze jakis czas bedzies tu...  dziekuje

klaniam sie subi

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...