Skocz do zawartości
bos1199

LUSH 2

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym zapytać o opinie użytkowniczek lub ich mężów co sądzicie o tej zabawce ???

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby nie było mi szkoda wydać 5-6 stów na gadżet erotyczny to pewnie bym kupił i chętnie przetestował ;) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My testowaliśmy nie ma tym sprzęcie tylko ma innym i naprawdę fajnie wystarczy zwykle jajko z pilotem Zdarzało się że wyrywaliśmy kochanka w klubie i jak dawałem mu pilot do jajka konsyernacja,  potem wielkie WOS "

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po dwóch latach użytkowania. Działa. Dobrze wykonany. Można spokojnie myć pod bieżącą wodą nic się nie dzieje. Materiał przyjemny w dotyku, nie uczulił. Z czasem nie traci swoich właściwości.

Na pełnym naładowaniu pozwala na ponad godzinną nieprzerwaną przyjemność. Bez zastanawiania się „Teraz muszę zmniejszyć intensywność bo bateria padanie” .  Po dwóch latach użytkowania (kilkadziesiąt cykli ładowania) wydajność baterii na porównywalnym poziomie.

Czas ładowania- nie zwróciłem specjalnie uwagi… Nie zdarzyło się, by się nie naładował.

Na zakupach, w restauracji,  w autobusie, na grillu niesłyszalny dla osób postronnych. W taksówce, ledwo słyszalny. W muzeum trochę słychać.

Zasięg kilka metrów, więc telefon trzeba trzymać blisko. Nie ma co się łudzić, że da się wysterować z drugiego końca mieszkania, marketu.

Dwa lub trzy razy w trakcie zabawy odmówił posłuszeństwa. Trzeba było wyjąć/ włączać, wyłączać telefon i Lusha. Gdy to się stanie… irytuje- zwłaszcza kobietę ;)  Potrafi rozwalić całą atmosferę. Jednak w skali częstotliwości użytkowania dzieje się to margines.

Czy potrafi doprowadzić do orgazmu? To kwestia indywidualna- jak sam orgazm, który zależy od wielu zmiennych. Orgazmu od samego „piłownia jajeczka” kobieta nie dostanie. Wibracje są intensywne i potrafią mocno rozbudzić kobietę. A reszta zależy od użytkownika, użytkowniczki i stworzonego klimatu.

Jeżeli chodzi o minusy: Aplikacja na telefon żądała dużej ilości uprawnień – moim zdaniem niekoniecznie potrzebnych. Sterowanie przez muzykę… subiektywnie nie sprawdza się. 
Z tego co pamiętam dostępny był tylko w jednym kolorze. (Wolę inny kolor zabawek). Idealnie gdyby mógł być ładowany indukcyjnie. Pudełko ładne, solidne, ale do przenoszenia takie sobie.

Generalnie polecam.

PS Z ciekawości zerknąłem na obowiązującą cenę. 600 PLN… Dwa lata temu kosztował 400 PLN. Wiec cena też jest minusem teraz Przesadzona, ale domyślam się że to kwestia raczej popytu.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja Hotka uwielbia tę zabawkę. Choć ma ich wiele, to reszta poszła w odstawkę. Dostała ode mnie w prezencie. Nie raz sama się bawi, kiedy już śpię. Ostatnio bawiła się zabawką z kandydatem na kochanka na odległość... Co tu dużo pisać, to bardzo udany prezent

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...