Skocz do zawartości
Wichura

Koronawirus - wątek zbiorczy, merytoryczny

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, Wichura napisał:

Masz rację ale dotyczy to bardziej odpowiedzialnych i powszechnie myślących społeczeństw a nie takich 

Fakt, tu zgodzić się muszę. Społeczeństwo mamy wyjątkowo debilne. Tu nie moge rozwinąć wątku, bo zgodnie z regulaminem nie mogę poruszac tematów politycznych i religijnych. Zwracam tylko uwage że nasze władze to też element wybrany z debilnego społeczeństwa i ich decyzje należy traktować z odpowiednim respektem:)) 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to wjechały nowe zasady od poniedziałku i ramowy plan bez żadnych konkretów kalendarzowych. Jeżeli utrzymamy zaplanowane tempo odmrażania gospodarki to chyba czeka nas w niej epoka lodowcowa...

s6.jpg

s5.jpg

s4.jpg

s3.jpg

s2.jpg

s1.jpg

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no to... zlotu w krakowie chyba nie będzie w tym roku...

ale Łódzkie kolonie są możliwe...

• Smutny 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
29 minut temu, Druh. napisał:

Może na błoniach? ;) Zrobimy, tylko gdzieś indziej w tym okresie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Sem. napisał:

Może na błoniach? ;) Zrobimy, tylko gdzieś indziej w tym okresie.

Łódzkie kolonie mają większą szansę, bo to jednak czas który spędzamy na świeżym powietrzu, jeśli tylko do tego momentu otworzą miejsca noclegowe...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Druh. napisał:

jeśli tylko do tego momentu otworzą miejsca noclegowe...

W II Etapie będą czynne miejsca noclegowe. Nie do końca tylko rozumiem, kiedy owe etapy II, III, IV mają być wdrażane, bo dat żadnych tam nie widzę. Jednak, jestem optymistą.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Druh. napisał:

Łódzkie kolonie mają większą szansę, bo to jednak czas który spędzamy na świeżym powietrzu, jeśli tylko do tego momentu otworzą miejsca noclegowe...

Jeśli nie, to zrobisz kolonie pod namiotami ;)

A tak na serio, to mam nadzieję, że w lato będzie już względnie normalnie... na pewno jeśli chodzi choćby o hotele... yyyhhh!

Nie no. Pod innymi względami też już MUSI być wtedy normalnej... Nikt sobie nie poradzi z gospodarką...

Teraz, Sem. napisał:

W II Etapie będą czynne miejsca noclegowe. Nie do końca tylko rozumiem, kiedy owe etapy II, III, IV mają być wdrażane, bo dat żadnych tam nie widzę. Jednak, jestem optymistą.

Terminy te zależą od dalszego rozwoju sytuacji związanego z liczbą zachorowań. 

Lula.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Druh. napisał:

Do listopada jeszcze mnóstwo czasu. Ja na wrzesień w Poznaniu wciąż liczę i może nie będzie tak źle.

41 minut temu, Sem. napisał:

bo dat żadnych tam nie widzę.

Nie widzisz i jeszcze długo nie zobaczysz. Sami tego nie wiedzą.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Druh. napisał:

ale Łódzkie kolonie są możliwe...

Mam jednak nadzieje, ze będzie...

A co do tych etapów, jest jakas wzmianka o żłobkach/ przedszkolach, ale nie mówili kiedy calkiem otworzą? Ogladam TVN24 i jakos nie wyłapałam nic na ten temat.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, czy to dobry temat na taki news i ogólnie niewiele ogarniam, bo ostatnie dwie doby przespałam,

ale dostałam takie info:

„Fala radioaktywnego pylu z Czarnobyla wlasnie dotrze. Bedzie to jutro i pojutrze. To dlatego nie otwieraja jeszcze lasów. Dopiero w poniedzialek beda lasy otwarte. Podobno lepiej zostać w domu w weekend.”

Świat się chyba kończy... miłego weekendu

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...