Skocz do zawartości
wild_bear

Cześć wszystkim

Rekomendowane odpowiedzi

Od dawna chciałem poszerzyć seksualne horyzonty, myślę że to miejsce idealnie się na to nadaje. Zapraszam do przeczytania mojego opisu. Pozdrawiam wszystkich.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Jeżeli posiadane przez Ciebie konto jest kontem VIP, wówczas nie możesz skorzystać z Systemu preferencji na czas trwania Twojej subskrypcji.

Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową dla Użytkowników, którzy posiadają konta podstawowe. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

,

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, wild_bear napisał:

chciałem poszerzyć seksualne horyzonty

Opowiedz nam o tym :D 

myślę

chwali się oj chwali, zwłaszcza w dzisiejszym skomplikowanym świecie :lach:

to miejsce idealnie się na to nadaje

uwierz mi, że jak żadne inne bo to najlepsze miejsce na świecie :D  :D  :D 

15 minut temu, wild_bear napisał:

Zapraszam do przeczytania mojego opisu.

No czytam, czytam i czytam... tyle żeś tam o sobie naskrobał, że jeszcze trochę poczytam :lach:

Baw się dobrze, a trudnościami wszelakimi się nie zrażaj :D
Powodzenia :oki:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam bardzo małe doświadczenia z forami, dzięki za wsparcie haha . Nie wiem jak zacząć czy wysyłać ogłoszenia czy zapisać się na zlot a może jedno i drugie.?.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, wild_bear napisał:

Mam bardzo małe doświadczenia z forami, dzięki za wsparcie haha . Nie wiem jak zacząć czy wysyłać ogłoszenia czy zapisać się na zlot a może jedno i drugie.?.

Jeśli masz tylko takie dwie opcje, to wybór jest bardzo prosty. Wysłać ogłoszenie.

Zlotów żadnych na razie nie ma, najbliższy ma być w czerwcu - choć wszystko będzie zależeć od sytuacji w kraju.

Ja bym dodał trzecią opcję: udzielaj się w tematach na forum, daj się poznać ludziom, Ci którzy są aktywni, i są tym samym widoczni, jeśli tylko "głoszone poglądy" są zbieżne łatwiej nawiązują później kontakty in real.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj, korzystaj z okazji i na spokojnie czytaj, rozmawiaj i daj się poznać z jak najlepszej strony. A wtedy, uwierz mi, żadne ogłoszenia nie będą potrzebne Co innego zloty - na nich zawsze warto bywać.

Powodzenia 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Druh. Dzięki za wskazówki, nie myślałem że udzielanie się na forach ma tak duże znaczenie. Odnośnie poszerzania horyzontów to mam na myśli w zarówno w całkowitej dominacji jak i wspólnej zabawie w 3 wszystko do ustalenia. Jeśli chodzi o opis to wahałem się od razu przy przywitaniu, otóż jestem dość mocno owłosiony jestem świadomy że część osób to zraża, nie chciałem robić złego pierwszego wrażenia. Teraz uświadomiłem sobie że nie ma co się ukrywać

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, wild_bear napisał:

Dzięki za wskazówki, nie myślałem że udzielanie się na forach ma tak duże znaczenie.

Jesteś na forum, w miejscu gdzie są ludzie którzy ewidentnie lubią tą formę "dyskusji". To co innego miało by mieć znaczenie żeby zachęcić do Twojej osoby, jak nie uczestniczenie w tematach? To nie portal randkowy, ani zbiornik. Raczej nie minę się z prawdą twierdząc że zdecydowana większość z tych których widać na forum to osoby mniej lub bardziej "sapioseksualne", o tych których na forum nie widać powiedzieć nie mogę nic, bo nie udało mi się przedstawicieli tej grupy poznać in real a że ich nie widać, to też nie wiem jakie są ich poglądy.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Druh. napisał:

jeśli tylko "głoszone poglądy" są zbieżne łatwiej nawiązują później kontakty in real.

Dla mnie wcale nie muszą być zbieżne. Znacznie ciekawiej się dyskutuje, gdy poglądy są zdecydowanie odmienne, a jednak interlokutor polemizować interesująco (i kulturalnie) potrafi. :)

Witaj na pokładzie i baw się dobrze! :) 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Dziki Niedźwiedziu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...