Skocz do zawartości
Zouza

Kolory

Rekomendowane odpowiedzi

Bielizna: black .red. white -te najczęściej ,ale generalnie eksperymentuje z kolorami.. często dobieram bieliznę np; do bluzki

Ciuchy, buty,dodatki :generalnie zawsze najlepiej lubiłam czerń..z czasem pokochałam czerwień -dorosłam do niej...

a w tej chwili zakladam wszystko w czym się dobrze czuje :oops:

Lubie być tak ubrana ,by strój,bielizna wydobyła kolor i głębie z moich oczu :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Kira

Bielizna: czerń, biel, czerwień, ecru

Ubiór: w zależnosci od sytuacji w pracy na ciemno, szaro, granatowo; natomiast lubie zywe kolory jak czerwień, zieleń, pomarańcz

Buty: przeważnie czarne lub nude

Biżuteria: tylko złoto

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wyciągam na górę. Taki fajny temat. Lubię zabawę kolorami a tutaj tak mało mało odpowiedzi :)

Wypowiem się oczywiście za siebie, ale za chwilę ... poczekam na więcej 

Uwielbiam zabawę kolorami. Uwielbiam rzeczy na granicy kiczu. Świadomego kiczu:) 

Zacznę od butów. Dawno temu nauczyłam się, nie nosić czarnych butów. Mam dosłownie 1 taką parę - ale opanować się nie mogłam, bo kształt. A w innym wybarwieniu nie mieli.... Buty. Popaprane. Trudno takie w naszym kraju kupić. Skórzane i w przyzwoitej cenie. Ale się udaje. Nie do końca walnięte ale coś w sobie miewają. Lub chociaż niech mają jakąś bezsensowną kokardę albo kolor od czapy. Lubię jak but jest nieco "odłączony" optycznie od reszty.

Jakie mam kolory: srebrne, złote, niebieskie, bladoróżowo białe z kokardką ni jak do fasony, brązowe, beżowe, czerwone, bordowe, zielone, w kwiatki, w kropki - balerinki, półbuty a'la lata 20, na małym obcasie... drewniaki zielone w czub z jakimiś rzemykami, kalosze w trupie czaszki i róże.... campery twins (każdy but nieco inny ma wzór), nieśmiertelne martensy pomarańczowe i w kwiatki..... więcej nie pamiętam a nie chce mi się do szafy zaglądać :)

ale tak przez lata definiując swoje w tym temacie potrzeby, zauważyłam że pojawiało się u nas wiele fajnych marek z popapranymi butami... ale dość szybko znikały z naszego rynku... patrząc na to co oferują znane marki te z przyzwoitej półki cenowej, to niestety  nie pasuję do targetu... ciężko mi znaleźć buty z których będę zadowolona z racji ich popaprania....

W zanadrzu mam kolor włosów... Zmieniam go pod wpływem chwili, często ... wystarczy, że w spożywczym koło półki z farbami przejdę i pach... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W zanadrzu mam kolor włosów... Zmieniam go pod wpływem chwili, często ... wystarczy, że w spożywczym koło półki z farbami przejdę i pach... 

w życiu kobiety nie zrozumię, w spożywczym nigdy farby nie szukałem ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w życiu kobiety nie zrozumię, w spożywczym nigdy farby nie szukałem

dlatego tak za kobietami latacie... nie wiecie co gdzie leży, skąd co wziąć :)

proste: farba jest w spożywczym, idę po papier toaletowy do rossmana to obok w sklepie sukienkę przytulę... nic skomplikowanego... kobiety w przeciwieństwie do mężczyzn są "multitasking" jak to się po polsku mówi :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zibi, a gdzie szukasz farby do włosów? :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zibi, a gdzie szukasz farby do włosów? :D

hmm ale o które włosy chodzi.........................???

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bielizna najczęściej czarna , co nie znaczy że stronię od kolorów.

Ubiór w zależności od sytuacji...Najbardziej szarości , granat i czerń .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pod pachami też farbujesz, Zibi? ;)

Mnie ostatnio trochę czarnych butów przybyło. :P Chociaż zdecydowanie wolę inne kolory, to niektóre modele... no tylko w czerni wyglądają dobrze. A czasem prozaicznie - tylko w takim kolorze są.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie ostatnio trochę czarnych butów przybyło.

Zouza :(

Ahoj przygodo! Dla urozmaicenia czarne dzisiaj włożę :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...