Skocz do zawartości
Zouza

Kolory

Rekomendowane odpowiedzi

Bielizna - czerń i bordo

Ciuchy - raczej ciemne kolory

Buty, pończochy - zdecydowanie czarne..

Jakoś chyba jestem konserwatywna hihihihihi

Doccodka

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bielizna - czarna i czerwona, chociaż inne też się zdarzają.

Pończochy - czarne, ewentualnie opalone.

Buty - zdecydowanie czerwone, ale też odcienie niebieskości (od granatu, po turkus).

Wyjątkiem są kozaki - czarne, brąz.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bielizna: czerń, czerwień, fiolet, biel

Ciuchy: czerń, szarości, granat

Buty: czerń

Uwielbiam kolor czarny:)

Ela

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a ja lubię każdy kolor bielizny na pięknym kobiecym ciałku :evil:

kobieta wie lepiej w czym się sexi prezentuje i zwykle trafia w moje gusta :evil:

choć nie wiem jak bym zareagował na kobietę ubraną w każdą część innego koloru - jedna pończocha czerwona, druga czarna, majtki białe a stanik różowy :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mywyoni dostałbyś oczopląsu ;)

czerń i odcienie błękitu. naj.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...