Skocz do zawartości
Zouza

Kolory

Rekomendowane odpowiedzi

Ja ostatnio w Rossmanie wino kupiłem, swoją drogą całkiem dobre. W mojej szafie dominują 3 kolory. Czarny, wszelkie odcienie błękitu i czerwony. Ostatnio pojawiło się kilka rzeczy z wstawkami neon green.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to i ja :). Bielizna to czerń, biały ale na w miarę opalone ciało, ewentualnie z dodatkiem jakiś ozdób. Ciuszki: czerń, czerwień i malina, biały i niebieski. No a pończoszki czarne lub ładnie opalone :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ostatnio w Rossmanie wino kupiłem, swoją drogą całkiem dobre. W mojej szafie dominują 3 kolory. Czarny, wszelkie odcienie błękitu i czerwony. Ostatnio pojawiło się kilka rzeczy z wstawkami neon green.

Temat jest o kolorach. To jakie to wino czerwone czy białe? I gdzie one stoją? <_<  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czerwone. Stało w kącie sklepu.

Iko, przecież dalsza część wypowiedzi kolorów dotyczyło, wiec nie wiem czego się chcesz przyczepić. Ok, przepraszam za ot. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bielizna damska tylko czarna! :) Wyjątkiem jest sezon letni jak jest opalenizna -wtedy biała bielizna dobrze kontrastuje na równo opalonym kobiecym ciele :) 

Czerwone, błękitne, różowe, to nie moja bajka :)

Trochę konserwatywny jestem :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę konserwatywny jestem

Trochę? To eufemizm! :growgr: 

Ale napisz mi proszę zatem. Jakie kolory bielizny Ty nosisz? I jakie kolory skarpetek? I koszul i spodni?

To wtedy się okaże czy konserwatywny czy koneser klasyki :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Konserwatywny w temacie w którym się poruszamy, co za tym idzie temat koszul i spodni ma się do tego ni jak :)

Na każde pytanie trzeba odpowiedzieć zatem:

Na co dzień nie muszę przestrzegać biurowego "dress code" co za tym idzie stawiam na komfort :) Nie mniej jednak jak już ma być elegancko to tylko, biała koszula i bardzo ciemny granatowy garnitur :) 

Skarpetek w sypialni nie noszę  :) 

Nie mniej jednak zdecydowanie lepiej pasuje mi określenie koneser klasyki :) 

Dziękuje za wzbogacenie mojego słownictwa :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skarpetek w sypialni nie noszę   

Ulżyło mi :lach:

Nie mniej jednak zdecydowanie lepiej pasuje mi określenie koneser klasyki   Dziękuje za wzbogacenie mojego słownictwa

.

Proszę uprzejmie. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Konserwatywny w temacie w którym się poruszamy, co za tym idzie temat koszul i spodni ma się do tego ni jak :)

Co prawda pytanie kierowałam do Pań, ale brzmiało: "jaki kolor ciuchów i butów lubicie?"

Zakładałam, że Panowie też ciuchy i buty noszą, hehe.

O bieliznę nie pytałam, choć możemy to "podciągnąć" pod ogólnie sformułowane - "ciuchy". ;)

Jak widzisz - więc nie ma się nijak. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale napisz mi proszę zatem. Jakie kolory bielizny Ty nosisz? I jakie kolory skarpetek? I koszul i spodni?

No to Hedonista, zmartwię Cię :)

Pora się przyznać. Bo dwie Panie grzecznie pytają :)

Ikoooo.... teraz o bieliźnie napisze.

Ikoooo... zdecydowanie nie jest koneserem klasyki.

Białego koloru bielizny chronicznie nie znosi wręcz. Czarny czasami. Byle nie za często.

A zaraz po tym jak te dwa kolory z palety wypadły to następuje litania barw: soczyste czerwienie, płonące magenty, turkus, pieprzony mocny róż, nudny beż, nocny granat, soczysta pomarańcza, zimna stal ....

No właśnie się zorientowałam, że butelkowej zielni jeszcze nie mam :facepalm:

Żadnych infantylnych serduszek, wzorków w kwiatki. Ale koronka, siateczka owszem owszem. Ładnie tak zbierające, unoszące do góry co należy :) 

I wcale a wcale nie musi pasować do reszty. Fajnie jak nie gra z tym co na zewnątrz. Tak lubię pokiereszować poprawność :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...