Skocz do zawartości
Sem.

Galerie "Wspólne"

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowni Użytkownicy

W dniu 14 Marca 2020, usunąłem wszystkie galerie "wspólne" czyli takie, w których ktoś zapoczątkował temat a następnie inni Użytkownicy, mogli dorzucać tam swoje zdjęcia. Wszelkie takie wspólne galerie, dup, cip, cycków, chujów, butów, włosów, klat, et-cetera, zostały bezpowrotnie uprzątnięte i kategorycznie zabraniam, publikowania takich tematów w przyszłości. Powód jest prozaiczny: Później chcecie usuwać swoje konta "wraz z zawartością chronioną" czyli tym, co publikowane jest w Działach podlegających tej ochronie. Kompletnie nie rozumiecie tego, że Regulamin który akceptujecie, zezwala na usuwanie tych tematów, które sami zapoczątkowaliście w Działach Chronionych, czyli WASZYCH tematów. Wyobrażacie sobie, że będę wydłubywał wasze posty z takich tematów "wspólnych" jakbym nie miał nic lepszego do roboty.

Co więcej, wyobrażacie sobie że mam taki "obowiązek", choć go wcale nie mam, aby usuwać "wszystko". Specom od ustawy RODO, polecam najpierw ją przeczytać. Dowiecie się z niej czym są dane osobowe oraz treści zanonimizowane zgodnie z tą ustawą. 

Nie mam zamiaru się z Wami użerać. Mogliście być w takich tematach sto razy cytowani, temat może mieć 276 stron, więc istniałyby cytaty odnoszące się do treści, której nie ma, gdyby ich z takiego tematu później nie usunąć. W konsekwencji więc trzeba jeszcze sprzątać wszystkie posty w których ktoś Was cytował aby to miało sens. Robicie zamieszanie i straszny burdel, przysparzając mi głupiej, niepotrzebnej a przede wszystkim niewdzięcznej pracy.

Z drugiej zaś strony, założyciel takiego tematu może w dowolnej chwili, zażądać jego usunięcia w Dziale Pomoc, (pomimo że znajdują się w nim treści innych Użytkowników ) bo zgodnie z Regulaminem ma do tego prawo, jako Autor tematu znajdującego się w Dziale Chronionym. Aby więc uniknąć takich sytuacji w przyszłości, proszę więcej takich tematów nie zakładać.  Informacja dla zespołu Moderacyjnego przy okazji, Jeśli taki temat zostanie założony, proszę go zamknąć i w konsekwencji usunąć. Żadnych "wspólnych" tematów zdjęciowych więcej tutaj nie chcę widzieć. Każdy z Użytkowników, może zakładać wyłącznie WŁASNE galerie. Nie będzie później problemu z usuwaniem takiej zawartości na zgłoszenie.

Przypominam tym 95% Użytkowników którzy nie czytają Regulaminu który akceptują, że u nas, na zgłoszenie usuwane są CAŁE TEMATY z Działów podlegających ochronie pod warunkiem że zgłaszający jest Autorem tego tematu i NIC WIĘCEJ. Reszta, jest anonimizowana zgodnie z ustawą. 

ZKF Administrator,

Sem.

• Lubię 7
  • Smutny 1
  • Facepalm 1
  • Dziękuję 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...