Skocz do zawartości
Lino

Wątpliwości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jakieś pół roku interesuje sie cuckoldem , strasznie mnie praktycznie wszystko z nim jara i podnieca ale jest pewien problem gdy uprawiam seks strasznie mnie to podnieca , fantazjuje o 3 z moja kobieta i innym facetem a gdy seks sie konczy to i pozytywne mysli i nastawienie na ten temat sie konczy , pytania

Czy ktos tak miał? Przeszło czy nie jak to wygladało podczas i po waszym 1spotkaniu z góry dzięki za odpowiedż pozdrawiam !

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To normalne. Rozładowanie napięcia seksualnego sprawia, że znów zaczynamy myśleć trzeźwo... do czasu. Ot chemia mózgu. Libido jednak sprawia, że szalone myśli wracają.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam odwrotnie. Ale nie robimy trójkątów. Magda uprawia seks z innymi bezemnie. Tak jest nam o wiele łatwiej realizować cuckold. Dopiero, gdy się dowiaduję od niej lub od kogoś ze znajomych, że miała okazję się z jakimś lizać i poszli do jego samochodu, czy do innego pokoju sam na sam, to się wtedy podniecam. I gdy jest przy mnie, to mówię jej, że ją kocham. Kutas mi stoi. Całuję ją i na ogół kończy się to seksem. Czasem w trakcie lub po opowiada mi w szczegółach co robili, a czasem jedynie ogolnie potwierdza, że bzyknęła się z nim. Często pytam jakiego miał kutasa. Czy ją dobrze posuwał i jak ogólnie ocenia seks z nim. Tak trochę jakbym był jej koleżanką, a nie typowym zazdrosnym mężem. Niektórzy są dość zboczeni. Jeden gdy ona leży, okracza jej głowę kucajac na kolanach i daje jej swe jaja od spodu do wylizania, kutasa, tyłek, siada jej na twarzy, wpycha kutasa do ust. Spuszcza jej się na włosy tak żeby wszyscy (na ogół jej koleżanka i jej facet) widzieli, że z nią był. Czasem wiec wracała ze spermą we włosach. Ale ma też takiego kumpla z małym kutasem, któremu głównie obciaga, bo mówi że nie ma czego wkładać do cipki. Oczywiście znacznie bardziej podniecają mnie jej spotkania z tym bardziej perwersyjnym kolegą.  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, Lino napisał:

Czy ktos tak miał? Przeszło czy nie jak to wygladało podczas i po waszym 1spotkaniu z góry dzięki za odpowiedż pozdrawiam !

Tak miał. Jest to dokładnie opisane w kilkudziesięciu (kilkuset ?) tematach w działach "Jak zacząć" i "Historie prawdziwe". Miłej lektury

• Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
19 minut temu, Wichura napisał:

Tak miał. Jest to dokładnie opisane w kilkudziesięciu (kilkuset ?) tematach w działach "Jak zacząć" i "Historie prawdziwe". Miłej lektury

O właśnie. Z największym szacunkiem dla założyciela tematu: jak mój Sailor zakładał nam konto, to chcąc zdobyć wiedzę na trapiące Go tematy, przewertował całe forum.  @Lino, tu naprawdę jest co czytać. 

Lula.

• Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
15 godzin temu, Lino napisał:

pół roku interesuje sie cuckoldem , strasznie mnie praktycznie wszystko z nim jara i podnieca ale jest pewien problem gdy uprawiam seks strasznie mnie to podnieca , fantazjuje o 3 z moja kobieta i innym facetem a gdy seks sie konczy to i pozytywne mysli i nastawienie na ten temat sie konczy

To zastanów się pod takim o to kątem.

Czy wcześniej nie miałeś jakichś innych fantazji erotycznych, które przed i w trakcie seksu mocno Cię nakręcały, a gdy podniecenie opadało owe fantazje przestawał być atrakcyjne, a nawet było Ci za nie głupio? Zrealizowałeś którąś  z nich? Spodobała Ci się ona? 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...