Skocz do zawartości
Erwoflo

Nowy - pierwsze koty za płoty

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, mam już ze swoją Hotką po 10 latach namawiania doświadczenia. W końcu zrozumiała , że mnie to kręci i nie jestem zazdrosny. Niestety masz kochanek jest żonaty i bardzo chciałby wkręcić w nasze zabawy swoją żonę. Moja Pani niestety nie pała zainteresowaniem do kobiet szczególnie do niej , gdyż jest mało atrakcyjna. Mieliście podobne akcje ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mieliśmy. Twoja Pani niechaj pała kochankiem a my zajmiemy się jego „mało atrakcyjną” żoną. Jestem pewien, że ma ona bogate wnętrze i uśpione możliwości. Rozmawialiście z nią w ogóle na ten temat czy zakładacie z góry, że skoro ma nieszablonową urodę to nie chciałaby w żaden sposób uczestniczyć w zabawach, choćby biernie, hm?

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, Erwoflo napisał:

Niestety masz kochanek jest żonaty

Oj tam zaraz niestety. Wbrew pozorom, to często wiele ułatwia. 

6 godzin temu, Erwoflo napisał:

bardzo chciałby wkręcić w nasze zabawy swoją żonę. Moja Pani niestety nie pała zainteresowaniem do kobiet szczególnie do niej , gdyż jest mało atrakcyjna.

Ale czy jego żona już o tym wie? Również wyraża chęć uczestnictwa? 

Jeśli Twoja kobieta nie interesuje się kobietami, nie ma na co liczyć, że raptownie się to zmieni. Istnieje duże prawdopodobieństwo, iż się to nie zmieni, bowiem jest 100% heteroseksualna. I subiektywna atrakcyjność czy nieatrakcyjność żony kochanka nie ma tu niczego na rzeczy. 

Lula.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie znalezienie pary gdzie każdy byłby każdym jednakowo zainteresowany graniczy z cudem - próbowaliśmy tego i zawsze albo ja albo mój mąż mieliśmy jakieś ale...
Co do atrakcyjności to uważam, że ważniejsza jest chemia, warto się spotkać, niezobowiązująco pogadać i być może samo wyjdzie lub wszyscy uznacie, że to nie na sensu - nic na siłę, żeby się nie zrazić

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie doświadczyłem tego typu sytuacji szczerze przyznam. Ja na Twoim miejscu nie dopuściłbym do sytuacji w której żona w ten czy inny sposób jest zmuszona do obcowania z kimś bez ochoty na to. Grozi zniechęceniem ;) powodzenia 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...