Skocz do zawartości
Małgosia

Trudne cuckoldu początki :(

Rekomendowane odpowiedzi

Hej. Nie jestem wielkim ekspertem ale moim zdaniem sytuacja troszkę wymkneła się z pod kontroli. Mam wrażenie że decydując się na cuckold powinniście jasno określić warunki i zasady - i przede wszystkim ich przestrzegać zabawa ma być dla obojga nie dla jednej części układu. 

Co do opadajacego kutasa, jesteśmy tylko ludźmi a nie maszynami. Przy takich emocjach jakich doświadczasz to raczej normalne. Poczekaj jakiś czas, oswoisz się z sytuacją i zobaczysz co wtedy się będzie działo. Jeśli sprzęt nadal będzie odmawiał posłuszeństwa być może zabawa nie jest dla Ciebie? 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam zupełnie inne podejście jak Ty. Magda zawsze robi to sam na sam z kochankiem bez mojego udziału. Więc nie mam oczywiście problemów z erekcją z tego powodu. Wręcz przeciwnie.

Ale... miałem tak samo jak Ty. Początkowo też sobie "ubzdurałem" trójkąty. Problem w tym, że trójkąty są często znacznie trudniejsze do zrealizowania niż "zwykły" seks we dwoje. Zrozumiałem tę oczywistą oczywistość i przeprogramowałem swój umysł by czerpać radość z wolności mojej hotki. Rozumianej jako uprawianie seksu z kim tylko zechce i kiedy tylko zechce, a ja nic do tego nie mam. Nie ustalam, nie wybieram. Wszystko akceptuję. I podniecam się bardzo, gdy ktoś mnie pozytywnie zaskoczy, że mnie zdradziła (na ogół robi to jej koleżanka) lub sama Magda.

Kolejnym problemem u Was jest kochanek, który wpadł Twojej partnerce w oko. Typowy zaborczy samiec. Sytuacja trochę patowa, bo zapewne Twoja pani nie zechce z niego tak łatwo zrezygnować. A on z kolei stawia ultimatum, że ma być tylko jego, a nie jakiś otwarty związek z Tobą. Więc na kochanka to on się słabo nadaje - wybór dość zły pod względem cuckoldu. Nawet dla mnie jako akceptującego seks partnerki bez mojego udziału.

Ja na Twoim miejscu starałbym się zachować spokój i uzmysłowić sobie, że czas działa na niekorzyść kochanka (jego wiek).

Planujecie dzieci? Jeśli tak, to dodam, że dla mnie bardzo ułatwiającym cuckold faktem było posiadanie współnych dzieci z Magdą. Poza tym dziecko bywa czasem remedium na niejeden problem w związku.

I też miałem podobną sytuację jak Ty. Magda spotykała się z w podobnym wieku starszym kochankiem. Okropny zazdrośnik. U nas problem rozwiązał się właśnie przez ciążę. Powiedziała mu, że jest w ciąży ze mną. Dał sobie spokój z zazdrością. Ale dalej utrzymują relację. Zresztą nie tylko on. Miała jeszcze drugiego, młodszego tym razem ode mnie. Z tym, że on ma żonę. Mimo tego, też zazdrosny (stąd trójkąty to wg. mnie bardzo ciężki temat). Też oczywiście pojawił się temat jej ciąży i kto jest ojcem. Trochę był zawiedziony. Ale też przyjął ten fakt do wiadomości i że jest i zawsze będzie tym drugim (a chciał pewnie mini harem na wyłączność sobie założyć).

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...