Skocz do zawartości
skutylodem

Chciałem powitać serdecznie wszystkich użytkowników

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór,

Mam na imię Michał, mam 26 lat, pochodzę z województwa mazowieckiego. Cieszę się, że w dzisiejszym świecie są takie miejsca jak to, wolne od uprzedzeń i pełne tolerancji :)

Nie mam doświadczenia, jeśli chodzi o cuckold. Jednak jestem otwarty na nowe doświadczenia, chętnie porozmawiam, poznam, pokażę się z dobrej strony :) Jeśli ktoś chce mnie o coś spytać, zapraszam. :)

Tymczasem, życzę każdemu z osobna miłego wieczoru!

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Jeżeli posiadane przez Ciebie konto jest kontem VIP, wówczas nie możesz skorzystać z Systemu preferencji na czas trwania Twojej subskrypcji.

Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową dla Użytkowników, którzy posiadają konta podstawowe. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

,

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ładne przywitanie. Miłego pobytu na forum ;) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
17 godzin temu, skutylodem napisał:

Nie mam doświadczenia, jeśli chodzi o cuckold. Jednak jestem otwarty na nowe doświadczenia, chętnie porozmawiam, poznam, pokażę się z dobrej strony :) Jeśli ktoś chce mnie o coś spytać, zapraszam.

Lepiej trafić nie mogłeś. Najlepiej przejrzeć działy i zacząć się wypowiadać, pytać, wymieniać myśli :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widać, że nie jesteś tu od godziny i dysponujesz sporym potencjałem (intelektualnym)

Rozwijaj, ucz i baw się tu dobrze. 

Witaj

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, fajnie, że jesteś. Ładne przywitanie. Życzę Ci dobrej zabawy na forum.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niewielu docenia już na etapie powitania fakt, iż nasza wesoła łajba nie jest hedonistycznym burdelem a przede wszystkim miejscem opartym na tolerancji i braku uprzedzeń.

Witamy na pokładzie 

• Lubię 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, Mr.K napisał:

nasza wesoła łajba nie jest hedonistycznym burdelem a przede wszystkim miejscem opartym na tolerancji i braku uprzedzeń

Jedno nie wyklucza drugiego :*:D

PS No dobra, poniosło mnie, przepraszam. :oops:

Witamy!!! :bukiecik: i zapraszam do rozlicznych dyskusji. 

Lula. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję wszystkim za ciepłe słowo :) To forum to istna skarbnica wiedzy, są tu naprawdę inteligentni ludzie, którzy mają coś do powiedzenia. 

Wbrew obiegowej opinii, według której ludzie utożsamiają wszelkie fantazje seksualne z zezwierzęceniem i dewiacją. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 6.03.2020 o 21:14, skutylodem napisał:

Dobry wieczór,

Mam na imię Michał, mam 26 lat, pochodzę z województwa mazowieckiego.

Dobry wieczór :)

Nie mam na imię Michał i nie pochodzę z województwa mazowieckiego chociaż najczęściej tutaj bywam :lach:

Cieszę się, że w dzisiejszym świecie są takie miejsca jak to, wolne od uprzedzeń i pełne tolerancji :)

My też się cieszymy, że są takie miejsca o czym świadczy nasza tutaj obecność :D 

Nie mam doświadczenia, jeśli chodzi o cuckold.

Nie przejmuj się brakiem doświadczenia każdy z nas kiedyś to przeżywał i jakoś dał radę :D

Rozmawiaj, czytaj, pisz, poznawaj i daj się poznać :D

Powodzenia :oki:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...