Skocz do zawartości
Elem

Cuckold jako profilaktyka.

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Druh. napisał:

Czyli nie do końca udany... "ogólnie jest ok... ale wieje nudą... i tak właściwie czasem się zastanawiamy, po co my ze sobą jesteśmy... chyba tak z przyzwyczajenia..."

Ale no chyba w każdym związku z czasem wkrada się stagnacja. Codzienność. Ja po 6 latach z @MaryRose nie mogę powiedzieć, że jestem z nią z przyzwyczajenia, mimo iż nasze dni w tygodniu wyglądają podobnie. Sztuką jest umiejętność urozmaicania tychże dni :)

• Zmieszany 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Elem napisał:

Ale no chyba w każdym związku z czasem wkrada się stagnacja. Codzienność. Ja po 6 latach z @MaryRose nie mogę powiedzieć, że jestem z nią z przyzwyczajenia, mimo iż nasze dni w tygodniu wyglądają podobnie. Sztuką jest umiejętność urozmaicania tychże dni

Tak, ale jeśli do tego żeby wyjść ze stagnacji związek potrzebuje seksuologa, to znaczy że jednak już coś tam nie jest halo...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Druh. napisał:

Tak, ale jeśli do tego żeby wyjść ze stagnacji związek potrzebuje seksuologa, to znaczy że jednak już coś tam nie jest halo...

Czy ja wiem, jak idziesz do dentysty to też z uzębieniem jest tragedia? Jeśli ktoś idzie do seksuologa to oznacza, że coś robi w tym kierunku, lepsze to niż leżenie w tej łóżkowej pajęczynce. No i czasem ktoś chce sam coś zrobić, czasem potrzebuje kogoś wykwalifikowanego w danej dziedzinie.

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Elem napisał:

Czy ja wiem, jak idziesz do dentysty to też z uzębieniem jest tragedia? Jeśli ktoś idzie do seksuologa to oznacza, że coś robi w tym kierunku, lepsze to niż leżenie w tej łóżkowej pajęczynce. No i czasem ktoś chce sam coś zrobić, czasem potrzebuje kogoś wykwalifikowanego w danej dziedzinie.

Pójście po pomoc, to nie jest tragedia. Rozpatrujemy tu jednak według pierwszego postu, ewentualny sposób na "terapię"...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Elem napisał:

Dokładnie tak. Pamiętam jak kiedyś,  będąc nastolatkiem, powiedziałem mamie,  że poszedłem profilaktycznie do androloga. Nie zapomnę jak zaczęła się martwić,  że coś mi dolega. Zrobiłem to na prośbę mojej dziewczyny,  która przekonywała,  że skoro ona chodzi regularnie do ginekologa, ja też powinienem mieć swojego lekarza

Nie wytrwałem długo w jej postanowieniu, ale reakcję mojej mamy mam przed oczami do dziś. A zmierzam do tego, o czym mówi @Elem - nie musi się zaraz coś spier...ić, żeby warto było pójść do specjalisty i poprosić o poradę. 

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
22 minuty temu, Coma napisał:

A zmierzam do tego, o czym mówi @Elem - nie musi się zaraz coś spier...ić, żeby warto było pójść do specjalisty i poprosić o poradę. 

To przecież przychodzą tu do specjalistów:) I proszą o poradę:)

• Lubię 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, Druh. napisał:

To przecież przychodzą tu do specjalistów:) I proszą o poradę:)

I to praktycznie za darmo... 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, Elem napisał:

I to praktycznie za darmo... 

Korzyści znacznie przewyższają koszty, choć istnieje ryzyko uzależnienia, ale na to może pomóc terapia grupowa

• Lubię 3
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
53 minuty temu, maniurka napisał:

...na to może pomóc terapia grupowa

@maniurkado Twoich urodzin jeszcze daleko

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, manny napisał:

@maniurkado Twoich urodzin jeszcze daleko

@manny pomarzyć sobie nie można

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...