Skocz do zawartości
poszukujący36

help! aktualizacje windowsa- xp z sp2 wróć błagam:)

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!!

Czy mogę wyłączyć drażniące mnie aktualizację windowsa?

Nie na 30 dni, na zawsze lub baardzo długo?

co jakiś czas, coś się pobiera, drażni mnie to strasznie. Poniewaz co jakis czas, mój wolny laptop zawiesi sie na tym dziadostwie lub mulii straszie... 

Moje ukochane czasy xp z sp 2 i broń Boże nie aktualizowaniem aby... :) już chyba nie wrócą niestety ... 

Teraz mam orginał kilkanascie lat więcej kilkanascie kg wiecej i krew mnie zalewa ... A miało być tak pieknie:)

Będę wdięczny za info jeżeli jest to możliwe

pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Precz z internetem Wyłącz wifi, odepnij kabel sieciowy i będzie spokój. Inaczej z W10 nie wygrasz. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak cofnąć aktualizację to nie wiem. Można przeinstalować i zainstalować co się chce. 

A jak nie chcesz by sam cokolwiek pobierał to wyłącz to w ustawieniach systemu w panelu sterowania. Albo niech Cię pyta o zgodę za każdym razem gdy jest dostępna jakaś aktualizacja:) 

Ale nie ma sensu zapierać rękami i nogami przed w10. Im szybciej się z tym pogodzisz i nauczysz się jego obsługi, tym starczy Ci on na tak samo długo co XP;) 

Kris

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgodzę się z przedmówcą, Microsoft wie lepiej co dobre dla użytkownika ;)
To jest na zasadzie, pewnego razu aborygen chciał wyrzucić stary bumerang. ;)
Temat będzie powracał.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...