Skocz do zawartości
MP2020

Obawy, czy słuszne?

Rekomendowane odpowiedzi

Odwieszać na półkę obecnych pragnień i fantazji raczej nie będziemy, To już wiem napewno, a jak przyjdą nowe to nic innego nie pozostaje jak... Rozmowa, rozmowa, rozmowa, aż do obrzygania :) wiem że to ja będę tym męczącym, ale chyba dobrze, że na tej pięknej i krętej drodze jest ktoś taki jak ja. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, MP2020 napisał:

Odwieszać na półkę obecnych pragnień i fantazji raczej nie będziemy,

A właśnie. A może odwiesić, na miesiąc, dwa i zobaczyć jakie to budzi emocje po każdej z 3 stron. Jak wszyscy podchodzą poważnie i ze zrozumieniem to ten czas niewiele zmieni.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odwiesić możemy, ale też zrozumiałem że to będzie czas który nic nie wniesie. Każdy będzie chodził smutny

A tak na poważnie, to dużo z żoną o tym rozmawiałem wcześniej, i dalej rozmawiamy, więc nie podchodzimy do tematu, jak parą nastolatków. Istnieją pytania w mojej głowie, dlatego je tutaj zadałem, z nadzieją ze mądrzy i doświadczeni forumowicze pozwolą rozwiać moje wątpliwości... I tak się stało.wiem więcej - o to mi chodziło... Dzięki 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, doszło do skutku :) wrażenia nie do opisania. Trafiliśmy fajnego singla który o wszystko zadbał, a szegolnie o Panią :). Ale to już opiszę w historiach prawdziwych :) myślę że zabawimy tutaj dłużej, tylko z kochanków brak, to jest największy problem :(

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 19.02.2020 o 21:38, MP2020 napisał:

Ja nie potrzebuje innej kobiety, moja żona daje mi wszystko czego potrzebuje i nie mówię tutaj o sprawach łóżkowych. Prawdopodobnie nigdy taka fantazja się u mnie nie narodzi, ale jednak wolę o wszystkim powiedzieć i wyjaśnić. Co może się stać, jak zacznę myśleć o innej kobiecie, parze?

Nawet jeśli się narodzi taka fantazja to nie znaczy że musisz/musicie ją realizować od razu. Powiedz o tym żonie że myślisz o innych kobietach ale nie masz ciśnienia i nic bez jej zgody nie zrobisz. Na forum trafiłem na kilka historii par które z cuckold przeszły na swing i mają się dobrze i oboje czerpią z tego przyjemność:) 

Twoje rozterki są mi bliskie bo ja akurat mam fantazje o innych kobietach niż moja żona. I Ann o tym wie, lecz podobnie jak u Ciebie jest o mnie strasznie zazdrosna;) ale mi nie przeszkadza to że nie mogę "tknąć" Innej kobiety. Nie mam z tym problemu, na nic się nie nastawiam, Ann niczego nie wyklucza ale tak jak ja dojrzałem do tego by potrafić się nią dzielić i znajdować w tym przyjemność tak i ona musi do tego dojrzeć (o ile dojrzeje);p 

Kris

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...