Skocz do zawartości
pawel1969

Romans żony

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, Sailor&Lula napisał:

Kwintesencją cuckoldu jest zaś dla mnie radosne, konsensualne odnajdywanie spełnienia.

Lula.

I jeszcze wrócę do tego ważnego zdania.

Czasem spelnienie moze sie kryc wlasnie w tym najciemniejszym jądrze.

Jak widac powyżej nie dla jednego pana.

Mnie bardzo fascynują takie zakręty męskiej natury. Wzrusza mnie polączenie twardej męskości z delikatnością i bezradnością. Coś czego nawet nie umiem nazwac, bo jest ledwo dostrzegalne i dostępne tylko momentami dla kogos z kim jest się bardzo blisko. 

• Lubię 8
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, jennifer napisał:

Czasem spelnienie moze sie kryc wlasnie w tym najciemniejszym jądrze.

Pytanie, czy panowie traktuję tę fantazję tylko jako fantazję, czy także jako marzenie do urzeczywistnienia.

Sama mam wszak szereg fantazji bliższych lub dalszych jądra ciemności, których w życie nie chcę wprowadzać. Bo rozpierdalają ideę konsensu, na przykład.

1 minutę temu, jennifer napisał:

Mnie bardzo fascynują takie zakręty męskiej natury. Wzrusza mnie polączenie twardej męskości z delikatnością i bezradnością. Coś czego nawet nie umiem nazwac, bo jest ledwo dostrzegalne i dostępne tylko momentami dla kogos z kim jest się bardzo blisko. 

A to już zupełnie inna kwestia...

Lula.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żeby urzeczywistnić fantazje/marzenia, trzeba je najpierw mieć :)

W myśl zasady trzeba zrobić i żałować, niż żałować, że się nie zrobiło 

• Lubię 1
  • Facepalm 3
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
41 minut temu, mindaugas napisał:

W myśl zasady trzeba zrobić i żałować, niż żałować, że się nie zrobiło 

Te fantazje "z jądra ciemności" to już raczej trochę grubszy mają kaliber... 

...i po ich realizacji dużo spraw byłoby już nie do cofnięcia.

Pewnych rzeczy jednak warto nie robić. Są takie furtki, po których przekroczeniu powiedzonko "lepiej zrobić niż żałować, że nie" wcale już nie brzmi wesoło i tak... wyzwoleńczo.

Lula.

• Lubię 4
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, Sailor&Lula napisał:

Pytanie, czy panowie traktuję tę fantazję tylko jako fantazję, czy także jako marzenie do urzeczywistnienia.

Sama mam wszak szereg fantazji bliższych lub dalszych jądra ciemności, których w życie nie chcę wprowadzać. Bo rozpierdalają ideę konsensu, na przykład.

A to już zupełnie inna kwestia...

Lula.

Nie do spełnienia. Fantazja to fantazja i nikt nie wymaga od niej realności, a często jest atrakcyjna tylko jako fantazja. Kiedyś czytałem książkę jakiegoś seksuologa. Opisywał w niej wyznanie dziewczyny, która fantazjowała, że idzie po pomoc do sąsiada w samym ręczniku, bo zatrzasnęła klucze (chyba - dokładnie nie pamiętam). Sąsiad z kolegami (chłopy jak dęby, dłonie jak bochny chleba, obmacują ją i gwałcą. Dodała, że nigdy a nigdy nie chciałaby tego przeżyć naprawdę.

Chyba właśnie o to chodzi w fantazjach.

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, pawel1969 napisał:

Chyba właśnie o to chodzi w fantazjach.

W tych najbardziej hardkorowych na pewno.  :)

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę mi się kłóci. Romans, odejście i powrót będący konsekwencją pęknięcia w nowym związku. Ok to może być ale mnie bardziej pasuje zaangażowanie w romans prowadzący deprecjacji samczej roli małżonka. Perfidne upokorzenie 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W fantazjach Ciebie dobrze rozumiem... fantazja ultra bardzo ostra i podniecająca, oczywiście chyba każdy by nie chciał jej przeżywać w rzeczywistości no ale fantazja to fantazja ;) I dosyc odważna, założę się że sporo osób mając taką wstydziłaby się ją ujawnić, cenne jest to jak ktoś potrafi coś takiego o sobie wyjawić ..

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 27.04.2020 o 21:09, przyplyw pisze:

W fantazjach Ciebie dobrze rozumiem... fantazja ultra bardzo ostra i podniecająca, oczywiście chyba każdy by nie chciał jej przeżywać w rzeczywistości no ale fantazja to fantazja ;) I dosyc odważna, założę się że sporo osób mając taką wstydziłaby się ją ujawnić, cenne jest to jak ktoś potrafi coś takiego o sobie wyjawić ..

Nie wiem czy ktoś jeszcze obserwuje u siebie rozjazd fantazji i rzeczywistości, ale u mnie to dwa bieguny. Fantazjuję o rzeczach ultra i jestem podniecony, ale wolę w praktyce czułość i wypróbowane schematy. Większość ostrych fantazji (oczywiście tych ultra nie próbuję) traci cały czar w chwili przejścia na rzeczywistą stronę lustra. Tak już jest i chyba dobrze.

• Lubię 2
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 30.04.2020 o 13:00, pawel1969 pisze:

Nie wiem czy ktoś jeszcze obserwuje u siebie rozjazd fantazji i rzeczywistości, ale u mnie to dwa bieguny. Fantazjuję o rzeczach ultra i jestem podniecony, ale wolę w praktyce czułość i wypróbowane schematy. Większość ostrych fantazji (oczywiście tych ultra nie próbuję) traci cały czar w chwili przejścia na rzeczywistą stronę lustra. Tak już jest i chyba dobrze.

to ja miałem odwrotnie, właśnie podczas ostrego scenariusza odkryłem dopiero swoje fetysze i fantazje ;) Kiedyś po kłótni ze mną moja dziewczyna poznała kogoś i prowadziła dwa związki równolegle za moją wiedza (taki był warunek pozostania z nią) po jakimś czasie niepewności wróciła do mnie całkowicie ale ja już nigdy nie byłem taki sam ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...